Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Συνεχίζει αήττητη η Θύελλα Σινώπης – Νίκη και επί του ΑΣ Αγίου Βαρνάβα Λούρου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 28/11 και ώρα 11:00 στο γήπεδο Αρχαγγέλου ο αγώνας της 7ης αγωνιστικής της Β ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας ανάμεσα στην Θύελλα Σινώπης και τον ΑΣ Αγίου Βαρνάβα Λούρου, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το τρίποντο με σκορ 5-1 και να συνεχίζουν τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Η ομάδα του Κωστή έχει το απόλυτο αφού συνεχίζεται να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Β Ομίλου της Β ΕΠΣ Π-Λ με 21 βαθμούς σε 7 ισάριθμους αγώνες.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10’ με τον Βασιλειάδη σε 1-0. Ο Σταύρακας διαμόρφωσε το 2-0, ενώ το 3-0 ήρθε με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Βασιλειάδη. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με εύστοχο πέναλτι του Σερντάρι για το 3-1 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Κολιοπήλιος  με σουτ ανέβασε τον πήχη του σκορ στο 4-1, ενώ το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Τάτσης.

Διαιτητής: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Π.

Βοηθοί: ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ Δ. – ΚΕΦΗΣ Γ.

ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ(Κωστής): ΣΠΥΡΑΚΟΣ, ΝΟΚΑ, ΣΑΛΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ, ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ, ΤΑΤΣΗΣ, ΧΑΙΔΟΣ, ΒΡΑΠΙ, ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΣΑΛΜΑΣ, ΚΩΣΤΗΣ, ΚΟΛΙΟΠΗΛΙΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΟΤΕΝΟΓΛΟΥ.

ΑΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ ΛΟΥΡΟΥ(Μπάκας): ΤΣΑΓΚΑΣ, ΒΕΛΑΙ Δ. , ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΣ, ΣΕΡΝΤΑΡΙ, ΔΗΜΟΥ, ΔΟΥΜΑΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΤΑΓΓΑΣ, ΓΙΩΤΗΣ, ΤΟΥΣΗΣ, ΝΤΑΚΑΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΜΠΑΚΑΣ, ΒΕΛΑΙ Σ., ΤΣΩΛΗΣ, ΠΟΣΤΟΛΙ, ΜΠΑΙΡΑΜΙ, ΤΣΑΓΓΑΣ Α., ΝΤΑΚΑΣ, ΛΙΟΝΤΟΣ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.