Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πήρε τη νίκη με σκόρερ τον Νάστο ο Πανλευκάδιος

Στις νίκες επέστρεψε ο Πανλευκάδιος, μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Πλαγιά, αφού επικράτησε σήμερα Σάββατο 20 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας με 1-0 του Οδυσσέα Νυδριού στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣ Π-Λ, νίκη που τους διατηρεί στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Νάστος Σ. στο 33’, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν κλασική ευκαιρία στο 58’ σε τετ α τετ του Θεοχάρη να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Το Νυδρί απείλησε με τον Σκέμπη, ενώ ο Κόκκαλης είχε δυο καλές ευκαιρίες για το 2-0 στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Στις καθυστερήσεις μάλιστα ο Πανλευκάδιος είχε δοκάρι με τον Νάστο Ν.

Διαιτητής: ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ Δ.

Βοηθοί: ΚΕΦΗΣ Γ. – ΣΤΡΑΚΑΝΤΟΥΝΑΣ Ν.

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ(Κατηφόρης): ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ Ι., ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ Δ., ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ, ΝΑΣΤΟΣ Σ., ΚΟΥΜΠΗΣ, ΜΠΑΛΙ, ΤΕΡΖΙΑ, ΜΕΙΝΤΑΝΗΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ, PEREZ MORALES, ΘΕΟΧΑΡΗΣ.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ(Βάννας): ΠΟΛΙΤΗΣ, ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ, ΘΕΙΑΚΟΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ, RPAPAJ, ΛΑΖΑΡΗΣ, ΓΑΖΗΣ, ΚΑΡΕΛΗΣ, ΣΚΕΜΠΗΣ, ZACE, ΚΑΡΤΑΝΟΣ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.