Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με Μπαγκαλιάνη πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ο Τηλυκράτης

Το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας πήρε σήμερα Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 14:30 ο Τηλυκράτης Λευκάδας με σκορ 0-1 όπου αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Πάργας στο γήπεδο Βαλανιδοράχης για την Β΄φάση.

GOSPORTS.GR – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ – ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου δεν υπήρχαν πολλές αξιόλογες φάσεις, με την πρώτη να γίνεται στο 26′ από τον γηπεδούχο Απόλλωνα Πάργας ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Τηλυκράτης απαντάει στην απειλή δίχως αποτέλεσμα. Η λύση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 40′ με τον Μπαγκαλιάνη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

GOSPORTS.GR – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ – ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 48′ την πρώτη καλή ευκαιρία είχε ο Απόλλων Πάργας άλλα με τον τερματοφύλακα Μπατσιώτη του Τηλυκράτη να βγαίνει και να σταματάει όποια απειλή και αν υπήρξε. Στο 55′ ο Τσιότρας προσπαθεί να βρει δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους αλλά με το Κωνσταντάκο να διώχνει με ασφάλεια και το 0-1 να παραμένει. Στο 70′ ο Τηλυκράτης είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία όταν από λάθος της άμυνας του Απόλλωνα ο Σιμόνι βρέθηκε μόνος μπροστά από την εστία αλλά με τον Κωνσταντάκο να αποκρούει ενώ στην επαναφορά δεύτερη απειλή για την εστία της Πάργας με τον Περιστέρη αλλά με τον Κωνσταντάκο να λέει ξανά “ΟΧΙ”. Στο 74′ οι φιλοξενούμενοι με κεφαλιά του Τόσκα προσπαθούν να απειλήσουν αλλά με τον Κωνσταντάκο και εκεί να αποκρούει με ασφάλεια. Ο Απόλλωνας απείλησε με κεφαλιά του Μάρκου στο 78′ ενώ στο 88′ είχε μια καλή ευκαιρία να βρει το γκολ με τον Παπαρούνα αλλά με τον Μπλατσιώτη να κρατάει το 0-1 όπου ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ Δ.

ΒΟΗΘΟΙ: ΚΕΦΗΣ Γ. – ΤΣΟΓΚΑΣ Α.

Απόλλων Πάργας (Βέρμπης): ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ, ΛΑΓΟΣ, ΜΠΕΛΛΟΣ, ΠΑΚΟΣ, ΜΑΡΚΟΣ, ΚΥΡΓΙΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ (ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ 57′), ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΤΟΥΡΜΟΥΣΟΓΛΟΥ, ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ, ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 75′).

Τηλυκράτης Λευκάδας (Παντζιαράς): ΜΠΛΑΤΣΙΩΤΗΣ, ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΓΚΑΛΙΑΝΗΣ, ΤΟΣΚΑ, ΓΚΕΤΣΙ (ΑΖΟΥΔΗΣ 86′), ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ (ΜΑΝΑΚΙΤΣΑΣ 86′), ΤΣΙΟΤΡΑΣ, ΝΙΚΛΗΤΣΙΩΤΗΣ (ΚΟΛΟΒΟΣ 77′), ΣΙΜΟΝΙ (ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ 91′).

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.