Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τριάρα για τον Αχέροντα κόντρα στην Αναγέννηση.

Διεξήχθη σήμερα Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Καναλακίου “Φραξιάς” ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ανάμεσα στον γηπεδούχο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου και τον φιλοξενούμενο ΓΑΣ Αναγέννηση Άρτας με τους γηπεδούχους να παίρνουν το τρίποντο με τελικό σκορ 3-0.

Gosports.gr – ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου vs ΓΑΣ Αναγέννηση Άρτας

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι μπήκαν με άγριες διαθέσεις και στο 11′ βρήκαν δίχτυα από σουτ του Πότση για το 1-0, ενώ στο 20′ ο Αχέρων βρέθηκε στην άσπρη βούλα και με εκτελεστή τον Βέρμπη διαμορφώνει το 2-0 όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Gosports.gr – ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου vs ΓΑΣ Αναγέννηση Άρτας

Στην επανάληψη η Αναγέννηση ανέβασε λίγο τους ρυθμούς της αλλά με τον ΠΑΣ Αχέρων να λέει όχι σε οποιαδήποτε απειλή, διευρύνοντας μάλιστα το σκορ στο 69′ σε 3-0 με πλασέ του Ροβίνα όπου ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Διαιτητής: ΤΖΟΒΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (ΗΠΕΙΡΟΥ)

Βοηθοί: ΜΙΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΚΕΡΚΥΡΑΣ) – ΣΑΤΛΙΦ ΣΤΕΦΑΝΙΑ (ΚΕΡΚΥΡΑΣ)

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Τζιάρρας): ΒΛΑΧΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 54′), ΦΡΑΓΚΟΣ, ΚΑΠΠΙΑΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ, ΖΔΡΑΒΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ΡΟΒΙΝΑΣ 65′), ΠΟΤΣΗΣ, ΝΤΑΝΤΙΔΗΣ (ΕΜΒΡΑΙΖΟΓΛΟΥ 54′), ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΚΑΡΑΜΠΟΙΚΗΣ 73′), ΒΕΡΜΠΗΣ (ΚΩΣΤΑΜΕΝΑΣ 65′).

Γ.Α.Σ. Αναγέννηση Άρτας (Νταλάκας): ΜΑΛΙΖΟΓΛΟΥ, ΜΥΣΙΟΥΔΗΣ, ΚΩΣΤΑΚΗΣ, ΣΧΙΣΜΕΝΟΣ, ΠΑΠΑΡΟΥΝΗΣ (ΤΣΕΛΑ 52′), ΓΟΥΛΑΣ, DE MORRA, ΜΑΝΙΩΤΗΣ, ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ (ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ 79′), ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ (ΠΑΠΑΚΙΤΣΟΣ 64′), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΔΗΜΗΤΡΕΛΛΟΣ 64′).

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από των αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.