Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Θύελλα Σινώπης

Εύκολα επικράτησε σήμερα Κυριακή 7 Νοεμβρίου η Θύελλα Σινώπης στο γήπεδο Αγίου Γεωργίου για την 4η αγωνιστική της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, αφού χρειάστηκε μόλις ένα ημίχρονο για να πετύχει 5 τέρματα επί του γηπεδούχου Ηρακλή Αγίου Γεωργίου και να πάρει τη νίκη με τελικό σκορ 0-5.

Στο 59’ ο Τάτσης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους (0-1), ενώ το 0-2 έγινε με αυτογκόλ στο 63’. Στο 72’ ο Τάτσης με δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς διαμόρφωσε το 0-3, ενώ στο 73’ ο Τουμανίδης σκόραρε για το 0-4. Το τελικό 0-5 έγραψε ο Παπαδόπουλος στο 90’.

Διαιτητής: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Π.

Βοηθοί: ΚΕΦΗΣ Γ. – ΝΑΣΤΟΖ Ζ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ: ΡΙΖΟΣ Α., ΜΑΡΚΟΥ(75’ ΠΑΝΟΣ), ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ, ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ, ΡΙΖΟΣ Β., ΖΑΒΑΛΗΣ(85’ ΤΣΑΠΗΣ), ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ, ΝΤΟΥΒΑΛΗΣ(46’ ΓΑΤΣΕΛΟΣ), ΚΙΤΣΙΟΣ, ΕΞΑΡΧΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ(Κωστής): ΣΠΥΡΑΚΟΣ, ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ(57’ ΝΟΚΑ), ΚΟΤΕΝΟΓΛΟΥ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ(81’ ΣΑΛΜΑΣ), ΧΑΙΔΟΣ(81’ ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ), ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ(46’ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ), ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ, ΤΑΤΣΗΣ, ΣΟΛΔΑΤΟΣ(81’ ΧΑΙΔΟΣ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.