Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε ΑΕΝ Σαμψούντας και Απόλλων Βουβοποτάμου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 7 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 στο γήπεδο Ζαλόγγου ο αγώνας της 4ης αγωνιστικής του Β Ομίλου της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα σε ΑΕΝ Σαμψούντας και Απόλλων Βουβοποτάμου, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τις δυο ομάδες ισόπαλες με τελικό σκορ 0-0.

Στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου οι δυο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο χωρίς καλά πατήματα.  Στην επανάληψη και οι δυο προσπάθησαν να βρουν δίχτυα. Στο 47’  ο Απόλλων απείλησε με τον Cepele, με την άμυνα και τέρμα να κρατάνε το 0-0. Στο 66΄ καλό σουτ του Τσουρναβέλη για τους φιλοξενούμενους, με τους γηπεδούχους να απαντάνε στο 76’ με τον Μπρούβα χωρίς όμως καμία αλλαγή στο σκορ, για το τελικό 0-0.

Διαιτητής: ΦΙΤΣΑΣ Β.

Βοηθοί: ΚΕΦΗΣ Γ. – ΖΙΩΓΑΣ ΑΛ.

ΑΕΝ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ(Σίσκας): ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΚΑΣΑΡΙ, ΩΡΟΛΟΓΑΣ, ΑΛΙΚΑΙ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΜΟΥΤΣΑΙ, ΜΑΡΗΣ(51’ ΜΠΡΟΥΒΑΣ), ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΛΙΜΠΟΦΣΑ, ΛΩΛΟΣ, ΣΑΚΟ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΒΡΑΠΙ, ΜΠΡΟΥΒΑΣ, ΚΟΛΑ, ΧΥΣΑ, PERO, ΚΑΤΣΕΝΟΣ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΟΥΒΟΠΟΤΑΜΟΥ(Κύργιος): ΤΣΑΒΕΛΗΣ, ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ, ΤΖΙΜΑΣ Π., ΧΙΛΙΑΣ, ΛΙΑΜΗΣ, ΒΑΣΙΟΣ, ΤΣΑΛΗΣ, ΦΩΤΙΟΥ, CEPELE, ΝΟΥΣΗΣ, ΤΣΑΛΗΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΤΣΟΥΡΝΑΒΕΛΗΣ, ΜΠΟΧΤΗΣ,ΤΡΙΑΝΤΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΒΛΑΧΟΣ, ΣΤΥΛΟΣ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.