Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νίκη με αυτογκόλ η Αναγέννηση Άρτας κόντρα στον Παναγρινιακό.

H Αναγέννηση Άρτας υποδέχτηκε σήμερα Τετάρτη 3 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας τον Παναγρινιακό στο πλαίσιο της 3η αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τους γηπεδούχους νικητές με τελικό σκορ 1-0.

Αναγέννηση Άρτας vs Παναγρινιακός

Στο 16’ μετά από σέντρα του Μπότσαρη ο Αδομπισάτ των φιλοξενουμένων έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με αυτογκόλ δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα της Άρτας (1-0), που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Αναγέννηση Άρτας vs Παναγρινιακός

O Παναγρινιακός έμεινε με παίχτη λιγότερο στο 81’ με τον Σωτηρόπουλο να βλέπει την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) και να αποχωρεί από το ματς αφήνοντας την ομάδα του με δέκα. Ενώ, στο 83’ αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία με το Μπότσαρη να αποβάλλεται και τις δυο ομάδες να συνεχίζουν με δέκα, χωρίς να αλλάζει όμως τίποτα μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

  • Διαιτητής: ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ
  • Βοηθοί: ΚΕΦΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ – ΝΑΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΓΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Νταλάκας): ΜΠΑΚΟΛΑΣ, ΜΠΟΚΟΣ(61’ ΚΩΣΤΑΚΗΣ), ΤΣΕΛΑ, ΜΥΣΙΟΥΔΗΣ, ΠΑΠΑΡΟΥΝΗΣ, ΓΟΥΛΑΣ, DE MORRA(86΄ΤΣΙΛΙΓΙΑΝΝΗΣ), ΜΑΝΙΩΤΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (61΄ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ), ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ(70’ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ), ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ.

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Ξανθόπουλος): ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΗΣ, ΓΚΟΛΙΑΣ, ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΝΤΑΝΗΣ, ΝΤΟΥΛΑΣ(46΄ ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ), ΑΓΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΣΑΚΝΗΣ (60’ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ.), ΜΗΛΙΟΣ, ΑΔΟΜΠΙΣΑΤ (46’ ΚΟΥΣΗΣ)

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.