Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ισόπαλο χωρίς γκολ το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε Θρίαμβο Λούρου και ΠΑΣ Πρέβεζα

Ισόπαλο αναδείχθηκε το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα σε Θρίαμβο Λούρου και ΠΑΣ Πρέβεζα, σήμερα Σάββατο 30 Οκτωβρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο Λούρου, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τις ομάδες ισόπαλες με τελικό σκορ 0-0.

Σε ένα  ισορροπημένο αλλά δυνατό από μαρκαρίσματα και φτωχό από φάσεις πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή ευκαιρία στο 18’ με τον Σιδέρη, με τους γηπεδούχους να απαντάνε με τον Ζάκκα στο 39’, για το 0-0 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο και έδειξαν τις ορέξεις τους από νωρίς. Στο 57’ ο Γκολάκου έχασε κλασική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, στην καλύτερη μέχρι εκείνη τη στιγμή φάση στο ματς. Στο 61’ ήταν η σειρά του Ζάκκα, ο οποίος μετά από πάσα του Γκολάκου, έπιασε το σουτ με τον Κώτση να αποκρούει νευρικά κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του. Στο 65’΄ο ΠΑΣ έμεινε με δέκα παίχτες, με τον διαιτητή κ. Χουλιάρα να δείχνει δεύτερη κίτρινη(κόκκινη) στον Κώστα για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Κόλλινς.  Στο 69’ νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Κόλλινς να τραβάει όλη την άμυνα πάνω του και να δίνει πάσα-ασίστ στον Γκολάκου μπροστά από το τέρμα, με τον τελευταίο να μην μπορεί να βρει δίχτυα. Η ομάδα του Μάκη Δήμα εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό πλεονέκτημα πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και δημιουργούσε φάσεις. Στο 81’ ο Γεωργίου με σουτ αυτή τη φορά απειλεί την εστία του Κώστη, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ να διώχνει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ. Στις καθυστερήσεις ο ΠΑΣ ήταν αυτός που έχασε κλασική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν μετά από κόρνερ, ο Τριάντος έπιασε την κεφαλιά με τον Καραπιπέρη να είναι εξουδετερωμένος και τον Κόλλινς να διώχνει πάνω στη γραμμή σώζοντας την ομάδα του από τα χειρότερα,  για το τελικό 0-0.

Διαιτητής: ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ Δ.

Βοηθοί: ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Π.- ΚΕΦΗΣ Γ.

Θρίαμβος Λούρου(Δήμας): ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ, ΠΡΕΝΤΖΑΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΔΗΜΑΣ, ΓΚΙΝΗ, ΚΟΛΛΙΝΣ, ΖΑΚΚΑΣ(72’ ΚΟΛΙΟΣ), ΚΟΥΣΗΣ, ΛΑΠΠΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΚΟΛΑΚΟΥ(86’ ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ).

ΠΑΣ Πρέβεζα(Μπέκας): ΚΩΤΣΗΣ, ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ, ΤΣΑΤΣΟΣ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ,ΚΩΣΤΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, SALEH(72’ ΤΡΙΑΝΤΟΣ), ΣΙΔΕΡΗΣ, ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ, ΡΑΜΜΟΣ(57’ JOHANSEN), ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από το ματς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.