Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρετά τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας ο ΠΑΣ Αχέρων– Ήττα από τον ΟΦΗ

Ένα πέναλτι έκρινε το σημερινό αγώνα για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου και τον ΟΦΗ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ‘’Αθανασία Τσουμελέκα’’.

Οι Κρητικοί ήταν και το μεγάλο φαβορί, κάτι όμως που δε το απόδειξαν στον αγωνιστικό χώρο με αντίπαλο μία ομάδα μικρότερης κατηγορίας όπως αυτή του ΠΑΣ Αχέρων, που πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό για την ισοφάριση απέναντι στους φιλοξενούμενους που έκαναν μια κάκιστη εμφάνιση στο σημερινό ματς.

Στην αρχή του αγώνα ο πρόεδρος του ΠΑΣ Αχέρων κ. Χρήστος Λουκούμης πρόσφερε μια ανθοδέσμη στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και προπονητή του ΟΦΗ κ. Νίκο Νιόπλια για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ ο Α Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Μηνάς Λυσάνδρου έδωσε στον πρόεδρο του ΠΑΣ Αχέρων μια μπλούζα της ομάδας με όλες τις υπογραφές των παιχτών.

Σε ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις εντός εστίας οι παίχτες του Νιόπλια προηγήθηκαν στο 23’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Castaignos, μετά από ανατροπή του Kamauαπό τον Παπανίκου στην μεγάλη περιοχή.  Ο ΟΦΗ συνέχισε με πολλές πάσες και επιμονή στο παιχνίδι του και πήγε στο ημίχρονο προηγούμενος 1-0.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο, να πιέσουν και  κατάφεραν να μπουν στο ματς. Μάλιστα στο 79’ ο Βέρμπης έχασε κλασική ευκαιρία όταν αστόχησε εξ’ επαφής με κεφαλιά  σε κενή εστία για να γράψει το 1-1. Το ίδιο στο 90’ και η κεφαλιά του Ζδραβού, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Το τελευταίο σφύριγμα του Τζήλου βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους, με τον ΠΑΣ Αχέρων να αποχαιρετά τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας με ψηλά το κεφάλι, αφού στάθηκε επάξια απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται στην Superleague 1.

Διαιτητής: ΤΖΗΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Βοηθοί: ΛΙΟΝΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ – ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

4ος: ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΠΑΣ  Αχέρων(Βαγγέλης Τζιάρρας): ΒΛΑΧΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΚΑΠΠΙΑΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ(52’ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ), ΖΔΡΑΒΟΣ, ΦΡΑΓΚΟΣ, ΠΟΤΣΗΣ(73’ ΕΜΒΡΑΙΖΟΓΛΟΥ), ΓΕΩΡΓΙΟΥ(73’ ΚΩΣΤΑΜΕΝΑΣ), ΒΕΡΜΠΗΣ, ΤΣΟΥΤΣΗΣ(52’ ΚΥΡΙΑΚΗΣ)

ΟΦΗ(Νίκος Νιόπλιας):WATERMAN, ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ, SELIMOVIC(46’ ΜΕLLADO), GALLEGOS(46’ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗΣ), ΝΑBI(58’ ΓΡΙΒΑΣ), KAMAU, CASTAIGNOS(75’ DURMISHAJ), VANDUΙNEN(58’ NEIRA)

Δείτε ΕΔΩ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το παιχνίδι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.