Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με το δεξί στην πρεμιέρα ο ΠΑΣ Αχέρων – Νίκη επί της Παναχαϊκής

Την Παναχαϊκή υποδέχτηκε σήμερα Κυριακή 24 Οκτωβρίου στις 15:00  στο  Δημοτικό Στάδιο Καναλακίου “Φράξιας” ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ Εθνικής, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τους γηπεδούχους νικητές με τελικό σκορ 3-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 στο 14’ με πλασέ του Γεωργίου μετά από πάσα του Πότση, με την Παναχαϊκή να φέρνει το ματς στα ίσια στο 31’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χαντί.  Στο 40’ ο Βέρμπης με δυνατό σουτ από πλάγια θέση έγραψε το 2-1 και έβαλε πάλι το Καναλάκι σε θέση οδηγού.

Στην επανάληψη ο Αχέρων βρήκε ένα ακόμη γκολ στο 80′ με κεφαλιά του Θεοδωράκη μετά από κόρνερ του Βασιλειάδη για το τελικό 3-1 και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της πρεμιέρας.

Διαιτητής: ΚΑΖΑΝΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Βοηθοί: ΜΠΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΠΑΣ Αχέρων(Βαγγέλης Τζιάρρας): ΒΛΑΧΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΚΑΠΠΙΑΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ, ΖΔΡΑΒΟΣ, ΤΣΟΥΤΣΗΣ, ΠΟΤΣΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΒΕΡΜΠΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΚΩΣΤΑΜΕΝΑΣ, ΦΡΑΓΚΟΣ, ΣΑΚΚΑΣ, ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ, ΡΟΒΙΝΑΣ, ΚΑΡΑΜΠΟΙΚΗΣ, ΕΜΒΡΑΙΖΟΓΛΟΥ, ΝΤΑΝΤΙΔΗΣ,

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ: ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΛΙΤΗΣ, ΣΜΙΛΤΟΣ, ΣΕΛΙΝΙΩΤΑΚΗΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΕΓΟΥΣΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΟΥΡΛΑΚΗΣ, ΧΑΝΤΙ, ΚΥΒΕΛΙΔΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.