Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με αγγλικό σκορ η ισοπαλία ανάμεσα στην Πρέβεζα και την Πάργα.

Ισόπαλες με σκορ 3-3 αναδείχθηκαν ΠΑΣ Πρέβεζα και Απόλλων Πάργας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας -Λευκάδας 2021-22 όπου διεξήχθη σήμερα Σάββατο 23 Οκτωβρίου και ώρα 15:30 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 2΄με γκολ του Παπαρούνα όπου μετά από προσωπική του ενέργεια βρέθηκε σε καλή θέση και με σουτ νίκησε τον Κώτση για το 0-1. Στο 11΄οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Μπαρλαγιάννη αλλά ο Κωνσταντάκος έδιωξε με ασφάλεια ενώ στο 20΄ο Μπαρλαγιάννης κατάφερε και βρήκε δίχτυα διαμορφώνοντας το 1-1.

Μετά από εκτέλεση φάουλ στο 24΄ο Γεωργάκης του Απόλλωνα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2 αλλά με τον Μπαρλαγιάννη στο 38΄ να ισοφαρίζει ξανά για το 2-2 όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Πρέβεζα να έχει την πρώτη καλή ευκαιρία στο 47΄με σουτ του Johansen με την μπάλα όμως να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και το σκορ να παραμένει στο 2-2, ενώ στο 53΄ο Γκόλιας προσπάθησε να κάνει ανάποδο ψαλίδι αλλά με την άμυνα του ΠΑΣ να μην τον αφήνει και να διώχνει με ασφάλεια. Το 3-2 όπου έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ έγινε στο 57΄ με τον Μπαρλαγιάννη να κρεμάει τον Κωνσταντάκο αλλά και να κάνει και χατ τρικ στον σημερινό αγώνα. Την τελική υπογραφή στον σημερινό αγώνα έβαλε ο αρχηγός του Απόλλωνα Πάργας Πάκος για το τελικό 3-3.

Διαιτητής: Μπαϊλης Ν.

Βοηθοί: Κωνσταντίνου Η. – Πάτσης Ι.

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μπέκας): Κώτσης, Σκαμνέλος, Τσάτσος, Καραγεώργος, Κώστας, Βασιλείου, Johansen (Ποποτάς 86΄), Saleh-Muana, Σιδέρης (Τριάντος 74΄), Καβαλλάρης, Μπαρλαγιάννης (Μερτζάνι 91΄).

Απόλλων Πάργας (Βέρμπης): Κωνσταντάκος, Ζαφείρης (Παππάς 59΄), Κουλούρης (Αναστασίου 83΄), Διαμάντης, Πάκος, Γεωργάκης, Τουρμούσογλου, Ιωακειμίδης, Γκόλιας, Παπαρούνας, Μπέλλος.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.