Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Θύελλα Σινώπης – Νίκη επί του Ερμή

Διεξήχθη σήμερα Κυριακή 17/10 και ώρα 15:30 στο γήπεδο Καναλίου ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής του Β΄ Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας 2021-22 ανάμεσα στον γηπεδούχο Ερμή Καναλίου και την φιλοξενούμενη Θύελλα Σινώπης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και οι δυο ομάδες πάλεψαν για την νίκη αλλά με την Θύελλα Σινώπης να βρίσκει δίχτυα με τον Τάτση για το 1-0 όπου ήταν και το σκορ του σημερινού αγώνα. Μια κακή στιγμή στον αγωνιστικό χώρο ήταν και ο τραυματισμός του Μπούκουρα όπου ο παίκτης αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο υποβασταζόμενος και εμείς ευχόμαστε να είναι όλα καλά και να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους.

Διαιτητής: ΜΠΑΪΛΗΣ Ν.

Βοηθοί: ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ Η. – ΖΙΩΓΑΣ ΑΛ.

ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ (ΒΕΡΜΠΗΣ): ΤΥΡΕΚΟΓΛΟΥ, ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ, ΑΚΡΙΒΗΣ, ΒΡΥΩΝΗΣ, ΚΑΤΩΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΠΑΚΟΛΑΣ, ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ, ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ, ΖΙΩΓΚΑΣ, ΒΕΡΥΚΙΟΣ.

  • ΑΝΑΠΛ: ΚΑΤΣΑΝΟΣ, ΛΕΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΜΟΣ, ΜΠΑΡΗΣ.

ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ (ΚΩΣΤΗΣ): ΣΠΥΡΑΚΟΣ, ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ, ΚΟΤΕΝΟΓΛΟΥ, ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, ΣΑΛΜΑΣ Κ., ΝΟΚΑ, ΤΑΤΣΗΣ, ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ, ΣΟΛΔΑΤΟΣ.

  • ΑΝΑΠΛ: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΚΟΛΙΟΠΗΛΙΟΣ, ΣΑΛΜΑΣ Α.

*Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.