Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πήρε το τρίποντο ο Πανλευκάδιος κόντρα στον Α.Ο Μύτικα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 15:30 στο γήπεδο Νυδριού ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον Πανλευκάδιο και τον Α.Ο Μύτικα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με τελικό σκορ 2-0 και να σταματούν το αήττητο σερί του Μύτικα που είχε δυο στα δυο πριν το ματς.

Η ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη βρήκε δυο φορές δίχτυα στο 2ο μέρος με τον Βεργίνη με κεφαλιά στο 57’ να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του (1-0)  και τον Κόκκαλη με σουτ στο 63’ να γράφει το τελικό 2-0.

Διαιτητής: ΡΟΥΣΟΣ Ν.

Βοηθοί: ΖΩΤΟΣ Δ. – ΛΥΤΡΑΣ Ν.

Πανλευκάδιος (Κατηφόρης): ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ Ι.(85’ ΒΕΝΕΤΗ), ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ Δ., ΤΣΙΑΒΟΣ, ΝΑΣΤΟΣ, ΒΕΡΓΙΝΗΣ, ΓΛΕΝΗΣ(85’ ΦΙΛΙΠΠΟΥ), ΤΕΡΖΙΑ(81’ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ), ΜΕΙΝΤΑΝΗΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ(87’ SULA), ΚΟΥΜΠΗΣ, PEREZ MORALES(81’ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ).

A.O Mύτικα(Βασιλειάδης): ΠΑΤΑΚΙΑΡΑΣ(74’ ΝΟΒΑΣ Τ.), ΖΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ(74’ ΝΑΤΣΟΣ), ΤΣΟΚΑΣ(74’ ΚΟΥΚΑΙ), ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, ΝΤΟΝΤΗΣ, ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ, ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ(64’ ΝΤΟΜΑΡΗΣ), ΜΟΥΡΕΧΙΔΗΣ, DIAW, ΛΙΑΣΚΟΣ(54’ ΡΙΣΤΑΝΗΣ), ΟΥΤΣΚΟΥΝΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.