Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σήκωσε την κούπα ο Ερμής Καναλίου κόντρα στην Θύελλα Σινώπης στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού

Διεξήχθη σήμερα Τετάρτη 29/09 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό γήπεδο Καναλίου η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον γηπεδούχο Ερμή Καναλίου και την φιλοξενούμενη Θύελλα Σινώπης με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με τελικό σκορ 1-0.

Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού όπου ο Δήμος Πρέβεζας διοργανώνει και από την Δευτέρα πραγματοποιείται και το Τουρνουά Τένις με τίτλο “Preveza Citizens Tennis”, ενώ την Κυριακή θα διεξαχθεί και αγώνας μπάσκετ.

Η Πρέβεζα γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού με το γενικό θέμα της “εκστρατείας” το «BeActive» και έχει σκοπό να ενθαρρύνει τους πολίτες να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να τους δώσει έτσι το κίνητρο να κάνουν τον αθλητισμό και την άσκηση τρόπο ζωής ενώ απευθύνεται στον κάθε πολίτη – ανεξαρτήτως ηλικίας, καταγωγής ή επιπέδου φυσικής κατάστασης και στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Πρέβεζας θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στους δημότες του να κάνουν το “πρώτο βήμα” για μια καλύτερη ζωή διοργανώνει εκδηλώσεις που στόχο έχουν να προάγουν τον αθλητισμό και την άσκηση σε έναν τόπο που δίνει απεριόριστες δυνατότητες επιλογών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η αναμέτρηση είχε διάρκεια 70΄(35΄το κάθε ημίχρονο) και με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους άλλα με την μπάλα να μην βρίσκει δίχτυα και το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο με σκορ 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 40΄ο Ερμής Καναλίου βρέθηκε στην άσπρη βούλα και με εκτελεστή τον Παλάντζα άνοιξε το σκορ σε 1-0 νικώντας τον τερματοφύλακα της Σινώπης Σπυράκο πάρα το καλό πέσιμο προς την μεριά της μπάλας που έκανε δεν κατάφερε να κρατήσει άθικτη την εστία του. Από εκεί και πέρα και οι γηπεδούχοι αλλά και οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές ευκαιρίες να βρουν δίχτυα με το σκορ να παραμένει στο 1-0 έως την λήξη με τον Ερμή Καναλίου να σηκώνει την κούπα την αναμέτρησης, ενώ τα χρέη του διαιτητή ανέλαβε ο κ. Αλέξανδρος Καρτεζίνης.

Στην αναμέτρηση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νικόλαος Γεωργάκος και ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου κ. Γεώργιος Σαριάνογλου  όπου παρακολούθησαν τον αγώνα, ενώ μετά το τέλος δόθηκαν και μετάλλια στις δυο ομάδες αλλά και η κούπα στον νικητή της διοργάνωσης.

*Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό.

*Απαγορεύεται η αναπαραγωγή σε άλλο μέσο και μόνο με άδεια από το Gosports.gr μπορεί να γίνει αναπαραγωγή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.