Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Στην αναζήτηση για γήπεδο με προδιαγραφές SL2 οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής για το Κύπελλο.

Πριν την σημερινή κλήρωση (Δείτε ΕΔΩ) του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Βοιωτίας και Πρόεδρο της υπό Επιτροπής Κυπέλλου Ελλάδος της ΕΠΟ κ. Κωνσταντίνο Νίκα ενημέρωσε για την τέλεση των αγώνων της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά και τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει ο αγωνιστικός χώρος που θα φιλοξενήσει τους αγώνες.

Δείτε Επίσης: Τα ζευγάρια της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι αγώνες θα γίνουν στην έδρα της μικρότερης κατηγορίας και θα είναι νοκ άουτ με παράταση και πέναλτι στις 26/09 και ώρα 16:00 (Παράδειγμα αν από την κλήρωση ο γηπεδούχος είναι Super League 2 και ο φιλοξενούμενος Γ΄ Εθνική θα γίνει στην έδρα της ομάδας της Γ΄ Εθνικής), αλλά εδώ μπαίνει το θέμα του γηπέδου ότι πρέπει να πληρούν της προδιαγραφές της Super League 2 και όχι της Γ΄ Εθνικής, ενώ μπορεί να παίξει σε γήπεδο και εκτός Νομού όπου υπάρχει και πληροί τις προδιαγραφές ένα ζήτημα που δεν θα είναι και τόσο καλό για την ομάδα και τον φίλαθλο κόσμο όπου μπορεί να χρειαστούν να κάνουν αρκετά χιλιόμετρα ώστε να δουν το αγαπημένο σωματείο τους να αγωνίζεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.