Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σπύρος Κόκκαλης (Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος-Κυπέλλου): ‘’ Παρακαλώ όσο γίνεται γρηγορότερα να έρθουν να επανεκδώσουν τα παλιά δελτία”

Μετά τη σημερινή κλήρωση του Πρωταθλήματος Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας και Κυπέλλου (A’ Φάση) Ερασιτεχνικών Σωματείων Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας αγωνιστικής περιόδου 2021-22, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα), ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος- Κυπέλλου κ. Σπύρος Κόκκαλης μίλησε στο Gosports.gr για τη νέα αγωνιστική χρονιά αλλά και για την επανέκδοση των δελτίων, που έχουν καθυστερήσει.

Δείτε παρακάτω τι μας είπε για τη νέα χρονιά: ‘’ Άλλη μια χρονιά χωρίς να είμαστε κοντά λόγω COVID. Καλή ποδοσφαιρική σεζόν, υγεία στους ποδοσφαιριστές και σε όλους τους παράγοντες. Καλή επιτυχία να έχουμε. Να εμβολιαστούμε όλοι για να τελειώσουμε με τον ιό.”

Σε ερώτησή μας σχετικά με την επανέκδοση των δελτίων, δήλωσε: « Αυτή τη βδομάδα θεωρώ ότι πρέπει να τελειώσουν με τα παλιά δελτία έτσι ώστε η επόμενη εβδομάδα να είναι μεταγραφές. Γιατί όπως καταλαβαίνετε αν πέσουν όλα τα δελτία μαζί, μεταγραφές και επανεκδόσεις θα υπάρξει εμπλοκή. Γι’ αυτό παρακαλώ σαν μέλος της επιτροπής όσο γίνεται γρηγορότερα να έρθουν να επανεκδώσουν τα παλιά δελτία »

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.