Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Στα κιτρινόμαυρα και ο Πέτρος Κωστής

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας: 

Ο Πέτρος Κωστής είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Πρέβεζα, με τη μεταγραφή του να ανακοινώνεται από τον Πρεβεζάνικο σύλλογο.

Ο Πέτρος Κωστής είναι 18 ετών (γεν. 13/02/2003), και αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Πρέβεζα για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, ενώ αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ έχοντας ύψος 1,82.

Ο 18χρονος μέχρι και πέρυσι αγωνίζονταν με τα χρώματα της Α.Ε Πρέβεζας, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία, κάτι που έκανε τους υπεύθυνους του ΠΑΣ να κινηθούν γρήγορα για την απόκτηση του.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Άγγελος Μπέκας στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά την ανανέωση της θητείας του με τον σύλλογο είχε πει: ‘’Ο ΠΑΣ θα αγωνιστεί με νέους ποδοσφαιριστές που θα προέρχονται τόσο από την Πρέβεζα όσο και από τις γειτονικές περιοχές’’.

Ο 18χρονος αμυντικός χαφ έχει φορέσει και την φανέλα της Κ15 ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, αγωνιζόμενος και στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα.

Η διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα, καλωσορίζει τον Πέτρο Κωστή στην ομάδα και του εύχεται να έχει ένα καλό πρωτάθλημα με υγεία.

Η Διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.