Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νίκη ανόδου για την Αναγέννηση Καρδίτσας, 4-2 τον ΠΑΣ Αχέρων

Τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου υποδέχτηκε σήμερα Κυριακή (27/6) στις 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας  η Αναγέννηση Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής 2020/21, με τους γηπεδούχους να παίρνουν ένα σπουδαίο τρίποντο με τελικό σκορ 4-2, νίκη που τους οδηγεί πιο κοντά στο εισιτήριο για τη Super League 2.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι μπήκαν ξεκάθαρα με διάθεση να παίξουν επιθετικά και γρήγορα και είχαν μόλις στα πρώτα λεπτά δυο καλές στιγμές αγγίζοντας το 1-0. Στο 2’  απευθείας φάουλ του Πολίτη που σταμάτησε στο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Στο 3’  ο Κουτρουμάνος με σουτ απείλησε τον Βλάχο που έπεσε και έβγαλε δύσκολα. Στο 17’ σουτ του Ξέρρα στην κίνηση για τους γηπεδούχους αποκρούει ο Βλάχος. Στο 25’ σέντρα του Πολίτη, κεφαλιά του Ξέρρα με τον Βλάχο να αποκρούει εντυπωσιακά και να κρατάει το μηδέν για την ομάδα του. Πέναλτι για την Αναγέννηση στο 29’ με τον Μπιτέλη να ανατρέπεται στη μεγάλη περιοχή και τον Χασομέρη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 39’ ο Κυριάκης για τον ΠΑΣ Αχέρων δεν πρόλαβε να πλασάρει σε κενή εστία μετά από λάθος έξοδο του Θεολόγη, με τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης να επιστρέφει και να μπλοκάρει κρατώντας το μηδέν στην άμυνα για τους γηπεδούχους. Στο 41’ ανατροπή του Πολίτη στην περιοχή, με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση, νικώντας το Βλάχο και διπλασιάζοντας τα τέρματα των κιτρινόμαυρων για το 2-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη,  οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 46’ στο 3-0 με σουτ στην κίνηση του Ξέρρα μετά από εξαιρετική μπαλιά του Χασομέρη. Στο 58’ ο Βασιλάκης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κυριάκη μείωσε σε 3-1 για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 80’ ο Βέρμπης διαμόρφωσε το 3-2. Ο ΠΑΣ Αχέρων μετά το γκολ του Βέρμπη ανέβηκε ψάχνοντας την ισοφάριση αλλά στο 85’ ο Μπακαδήμας με σουτ εκτέλεσε τον Βλάχο για το 4-2, που ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Διαιτητής: ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ Χ. ΑΘΗΝΩΝ

Βοηθοί: ΝΙΔΡΙΩΤΗΣ Μ. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΛΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

4ος: ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αλέξανδρος Κούρτογλου): ΘΕΟΛΟΓΗΣ M., ΜΠΑΚΑΔΗΜΑΣ, ΘΕΟΛΟΓΗΣ Β., ΜΠΛΑΝΤΕΝΟΒΙΤΣ, ΓΚΟΥΓΚΟΥΔΗΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ, ΞΕΡΡΑΣ(65’ ΤΖΕΚΟΣ), ΜΠΙΤΕΛΗΣ(79’ ΚΑΡΑΚΛΑΓΙΤΣ), ΧΑΣΟΜΕΡΗΣ(86’ ΑΡΧΟΝΤΗΣ), ΠΟΛΙΤΗΣ(79’ ΛΩΤΤΑΣ), ΝΙΚΙΤΣ.

ΠΑΣ Αχέρων(Βαγγέλης Τζιάρρας): ΒΛΑΧΟΣ,  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΤΑΤΣΗΣ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ(49’ ΦΡΑΓΚΟΣ), ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΠΟΤΣΗΣ(85’ ΝΙΚΟΛΑΟΥ),  ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ(79’ ΕΜΒΡΑΙΖΟΓΛΟΥ),  ΒΕΡΜΠΗΣ,  ΝΤΟΚΟΣ(49’ ΖΔΡΑΒΟΣ), ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ(49’ ΜΑΝΙΩΤΗΣ)

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.