Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img

Δήλωση του Προέδρου της ΕΠΣ Π-Λ κ. Κάρτσακλα με αφορμή δημοσιεύματα

Η δήλωση του Προέδρου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας: 

Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται στο γεγονός ότι δεν παραδόθηκαν σε δικηγόρο, που επικαλέστηκε προφορική εντολή πελατών του, διάφορα έγγραφα που αφορούν τις υποψηφιότητες για τα όργανα της Ένωσης και οι αριθμοί πρωτοκόλλου αυτών, επιθυμώ να ξεκαθαρίσω ότι:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ- ΛΕΥΚΑΔΑΣ, διοργανώνει την επικείμενη Εκλογική Γενική Συνέλευση με απόλυτο σεβασμό στις διατάξεις των ισχυόντων νόμων, αλλά και του Καταστατικού της Ένωσης. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε, ούτε να αντικρούουμε κάθε φορά, αυτά που παράγουν και διακινούν, χωρίς καμία γνώση των διαδικασιών, ή με συνειδητή παραποίησή τους, διάφοροι που παριστάνουν τους ειδικούς ή φαντασιώνονται συνωμοτικές θεωρίες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Καταστατικό και το Νόμο, η προθεσμία των υποψηφιοτήτων έληγε σήμερα στις 14.00 και η ανακήρυξη των υποψηφίων θα γίνει από το αρμόδιο όργανο δύο  τουλάχιστον ημέρες πριν την Γενική Συνέλευση. Είναι ευνόητο ότι, έως τότε, ισχύουν όλες οι διατάξεις για τα προσωπικά δεδομένα, αλλά και ότι τα εσωτερικά έγγραφα της Ένωσης, δεν μπορούν να περιέρχονται σε γνώση οποιουδήποτε. Κάποιοι, παρά τις διακηρύξεις τους, περί ισχυρών παρατάξεων και αιφνιδιασμών και παρά το γεγονός ότι δεν κατόρθωσαν ούτε έστω να υποβάλλουν υποψηφιότητα, επιμένουν να παραπλανούν την κοινή γνώμη και να φαντάζονται ότι δήθεν θα παραποιηθούν έγγραφα.

Καλούμε τους δημοσιογράφους, που επιτελούν σημαντικό έργο στην ενημέρωση της φίλαθλης κοινής γνώμης, να είναι πιο προσεκτικοί στη διασταύρωση των πληροφοριών και στις κρίσεις τους για τα πράγματα.

Πρέβεζα, 19 Ιουνίου 2021.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ- ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΤΣΑΚΛΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ