Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Έμειναν στο ‘’Χ’’ ΟΦΑΜ και ΠΑΣ Θύελλα

Στην Κέρκυρα ταξίδεψε σήμερα Κυριακή 6 Ιουνίου η ομάδα του ΠΑΣ Θύελλα για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΑΜ για την 13η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής(5ος Όμιλος).

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις ομάδες ισόπαλες, μοιράζοντας τους βαθμούς της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 22’ με τον Γραικό Γ. για το 1-0 του ημιχρόνου, με τον ΠΑΣ Θύελλα να απαντά στο δεύτερο ημίχρονο με τον Καβαλλάρη για το τελικό 1-1.

Με τη λήξη του πρωταθλήματος η ομάδα της Κέρκυρας τερμάτισε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς, σε αντίθεση με τον ουραγό της βαθμολογίας ΠΑΣ Θύελλα που αποχαιρετά το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής (Δείτε ΕΔΩ την τελική βαθμολογία)

Διαιτητής: ΤΖΟΒΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Βοηθοί: ΤΣΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΘΑΝΑΣΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΟΦΑΜ (Σιδερόπουλος): ΣΚΛΑΒΟΣ, TABAKU, ΚΑΡΡΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΡΑΙΚΟΣ Κ., ΓΡΑΙΚΟΣ Ι., ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ Ν., ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ Σ., ΣΚΟΛΑΡΙΚΗΣ, ΓΩΝΙΑΔΗΣ, ΓΡΑΙΚΟΣ Γ.

ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ(Στασινός): ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ, ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ, ΒΑΣΙΛΑΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ, ΤΣΙΟΥΝΗΣ, ΚΤΕΝΑΣ, ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ, ΚΟΚΚΩΝΗΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.