Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με νίκη έκλεισε τον Α γύρο του πρωταθλήματος η Φορτούνα Βαλανιδοράχης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 20/12 η 15η και τελευταία αγωνιστική του Α Γύρου και στο γήπεδο της Βαλανιδοράχης διασταύρωσαν τα ξίφη τους η τοπική Φορτούνα Βαλανιδοράχης και ο  φιλοξενούμενος Αμβρακικός Βόνιτσας, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με σκορ 2-1 και να κλείνουν με νίκη τον Α Γύρο του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 7’ με τον Θεόφιλο Σούπε, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε 1-1 με τον Μπεκιάρη και το ματς να παίρνει φωτιά. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 93΄ ο Πέτρος Νόνας λυτρώνοντας την ομάδα του και χαρίζοντάς της την νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Διαιτητής: ΚΙΑΠΕΣ Μ..

Βοηθοί: ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ Β. ΜΟΥΚΑΣ Η

Α.Ε ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΡΑΧΗΣ(ΚΑΣΚΑΝΗΣ): ΤΣΙΟΒΙΛΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΗΤΟΣ-ΚΩΤΣΗΣ Α., ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΠΑΠΠΑΣ, ΝΟΝΑΣ, ΤΖΙΜΑΣ, ΣΟΥΠΕ, ΜΗΤΟΣ-ΚΩΤΣΗΣ Ι., ΕΥΘΥΜΙΟΥ.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ(ΦΙΝΤΖΟΣ): ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ, ΤΣΑΒΑΛΑΣ, ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ, ΠΑΤΣΗΣ, ΜΑΡΓΕΤΗΣ, ΓΚΙΝΙ, ΓΚΟΛΑΚΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, HASAJ, ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.