Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Η μπάλα τιμώρησε τον Ερμή Καναλίου- Εντός έδρας ήττα από την Καρυά

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 20/12 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Καναλίου η 15η και τελευταία αγωνιστική του Α Ομίλου της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον Ερμή Καναλίου και τον ΑΟ Καρυάς, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με τη νίκη με σκορ 1-2.

Η ομάδα του Ερμή μπήκε πιο δυνατά στο ματς και μόλις στο 6’ έχασε  ευκαιρία να προηγηθεί. Στο 8’ ο Κρητικός σούταρε με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 21’ με σουτ του Δάρδα και από εκείνο το σημείο και μετά έχασαν κλασικές ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ. Ο Τσαρακλημάνης στο 40’ με κεφαλιά απείλησε την εστία του Βενέτη με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ, ενώ στο 48’ ο ίδιος παίχτης ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή με τον διαιτητή του αγώνα κ. Μπαίλη να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Τσαρακλημάνης εκτέλεσε το πέναλτι αλλά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με τον Βενέτη να αποκρούει θεματικά και να κρατάει το 1-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι γύρισαν το ματς, η μπάλα τιμώρησε τους γηπεδούχους που με τις αλλεπάλληλες ευκαιρίες του 1ου ημιχρόνου δε μπόρεσαν να βρουν το 2ο γκολ και ο αρχηγός της Καρυάς, Κρητικός μετά από ασίστ του Μονόλιθου στο 56΄έφερε το ματς στα ίσα. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, πίστεψαν στην ανατροπή και το γήπεδο έγειρε υπέρ τους. Στο 61΄ έχασαν κλασική ευκαιρία με κεφαλιά του Σταματέλου και το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να πετύχουν το γκολ της νίκης αλλά ο πολύ καλός Βενέτη έλεγε όχι. Στο 71΄ ο Ορφανός με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-2, δίνοντας τη  νίκη στην ομάδα του.

Ο Α.Ο Καρυάς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α ΕΠΣ Π-Λ με 35 βαθμούς και περιμένει τα εξ’ αναβολής ματς του ΑΟ Πλαγιάς- ΠΑΣ Πρέβεζα και Απόλλων Πάργας-ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου για να μάθει την τελική του κατάταξη με την ολοκλήρωση του Α γύρου.

 

Διαιτητής: Μπαίλης Ν.

Βοηθοί: Φραγκούλης Π.- Ράπτης Χ.

ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ(ΛΕΤΣΟΣ): ΤΖΙΜΑΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ, ΡΙΣΤΑΝΗΣ, ΚΑΡΑΚΗΣ, ΜΠΑΧΑ, ΤΣΟΚΑΣ, ΔΑΡΔΑΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ(82’ΓΚΙΟΚΑ), ΜΑΝΕ, ΘΕΜΕΛΗΣ(51’ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ), ΤΣΑΡΑΚΛΗΜΑΝΗΣ.

ΑΟ ΚΑΡΥΑΣ(ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ): ΒΕΝΕΤΗ, ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΠΛΕΣ(72’ ΣΚΕΜΠΙ), ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ, ΒΛΑΧΟΣ, GJOLENA, ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ(94’ΣΑΝΤΑΣ), ΜΕΙΝΤΑΝΗΣ, ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ(90’ ΧΑΓΙΑΝΝΗΣ), ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.