Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Κιτρινόμαυρα…. Πολυβόλα – 9-0 τον Α.Ο. Ρία

Διεξήχθη σήμερα Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα» ο αγώνας της 15ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας όπου ο γηπεδούχος Πας Πρέβεζα έκανε περίπατο στην έδρα του αντιμετωπίζοντας τον φιλοξενούμενο Α.Ο. Ρία, με το σκορ να εκτοξεύεται υπέρ των γηπεδούχων σε 9-0.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πας Πρέβεζα είχε την κατοχή από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και μόλις στο 5΄ο Ντέτσικας έκανε το 1-0. Το 2-0 ήρθε στο 7΄μετά από γύρισμα της μπάλας του Κατσούλα προς την εστία και τον αμυντικό του Α.Ο. Ρία Ορφανό να στέλνει την μπάλα στα δικά του δίχτυα με αυτογκόλ. Στο 11΄ο Ντέτσικας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ όταν βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα Μπαλάφα (3-0), ενώ στο 18΄ξανα η μπάλα στα δίχτυα από τον Ντέτσικα όπου έκανε και χατ τρικ (4-0).  Στο 20΄ο Τσάλας βρήκε και αυτός δίχτυα μετά από σέντρα του Πανταζή κάνοντας το 5-0. Στο 29΄ο Babi για τον Α.Ο. Ρία έκανε σουτ αλλά με τον Κωτση να κάνει την έξοδο και να μην απειλείται η εστία του. Στο 35΄ο Τσάλας έστειλε  την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά ο Καζούκας με πλασέ με την μπάλα να βγαίνει άουτ, ενώ και στο 37΄ο Καζούκας και στο 38΄ο Λεόπουλος έκαναν σουτ αλλά με την μπάλα να βγαίνει και τις δυο φορές άουτ. Στο 42΄ο Πας Πρέβεζα βρήκε πάλι δίχτυα μετά από σέντρα του Ντέτσικα και στον Καζούκα αλλά με τον βοηθό να δείχνει οφσάιντ και το σκορ να παραμένει στο 5-0 όπου ήταν και το σκορ του ημίχρονου με τον Πας Πρέβεζα να έχει το πάνω χέρι τόσο στα γκολ αλλά και σε κατοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα εξελίχθηκε το ίδιο σκηνικό στον αγωνιστικό χώρο με τον Πας να έχει το πάνω χέρι και τον Α.Ο. Ρία να μην μπορεί να ανταπεξέλθει και μόλις στο 49΄ο Κατσούλας βρήκε το οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 57΄ο Καζούκας διαμόρφωσε το 6-0 μετά από πάσα του Χουλιάρα. Στο 62΄ο Καζούκας είχε ευκαιρία να αυξήσει το σκορ αλλά η μπάλα βρήκε δοκάρι. Στο 66΄ο Δημουλιάς με ωραία μακρινή πάσα έβγαλε τον Χουλιάρα σε καλή μεριά και με σουτ η μπάλα πήγε στην εστία όπου ο Μπαλάφας όμως έδιωξε σε κόρνερ. Στο 76΄και ο Καρίπογλου δοκίμασε να σκοράρει αλλά με την μπάλα να πηγαίνει εκτός εστίας, ενώ στο 78΄ο αρχηγός του Πας Δημουλιάς με  πολύ καλό σουτ κοντά από το κέντρο προσπάθησε να κρεμάσει τον Μπαλάφα αλλά με την μπάλα να πετυχαίνει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 80΄ο Κατσούλας σκόραρε για το 7-0 και στο 83΄ο Τάσσης κάνει το 8-0 αλλά με τον αρχηγό να βάζει την τελευταία πινελιά στον αγώνα όπου στο 86΄με ωραία εκτέλεση φάουλ και τον Μπαλάφα χωρίς να προλάβει να αντιδράσει διαμόρφωσε το τελικό σκορ του αγώνα 9-0.

Να τονίσουμε ότι η 15η αγωνιστική είναι η τελευταία αγωνιστική του Α γύρου για τον Α.Ο. Ρία αλλά για τον Πας Πρέβεζα μένει ένας ακόμα αγώνας όπου είναι της 14ης αγωνιστικής με τον Α.Ο. Πλαγιάς όπου είχε αναβληθεί λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ

ΒΟΗΘΟΙ: ΝΑΣΤΟΣ – ΚΟΛΙΤΣΗΣ

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ 2016 (ΜΠΕΚΑΣ): ΚOTSIS, ΠΑΝΤΑΖΗΣ (ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ 45΄), ΝΙΚΟΥ (ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ 53΄), ΜΟΥΡΕΧΙΔΗΣ, ΛΕΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ, ΤΣΑΛΑΣ, ΝΤΕΤΣΙΚΑΣ (ΤΑΣΣΗΣ 45΄), ΚΑΖΟΥΚΑΣ, ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ, ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ.

Α.Ο. ΡΙΑ (ΟΡΦΑΝΟΣ): ΜΠΑΛΑΦΑΣ, KACAJ, ΚΑΡΑΜΟΥΤΣΟΣ (ΤΑΛΛΙΟ 61΄), ΟΡΦΑΝΟΣ, ΛΑΟΠΟΔΗΣ, ΜΙΧΑΗΛΟΓΛΟΥ (ΧΗΤΟΣ 45΄), BABI, ΟΥΤΣΚΟΥΝΗΣ, ΠΑΝΟΥ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΟΡΦΑΝΟΣ 45΄), BEZATI.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.