Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με το δεξί στα play-out της SL2 ο Καραϊσκάκης, 0-1 τα Τρίκαλα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 27 Απριλίου 2021 ο αγώνας ανάμεσα στα Τρίκαλα και τον Καραϊσκάκη, για την 1η αγωνιστική των play-out της SL 2, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με τελικό σκορ 0-1 και να μπαίνουν με το δεξί στην διαδικασία των play-out.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, ο Καραϊσκάκης άνοιξε το σκορ στο 13’ με τον Θεολόγου με κεφαλιά να γράφει το 0-1. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και στο 42’ είχαν δοκάρι χωρίς όμως αποτέλεσμα, για το 0-1 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Καραισκάκης στο 55’ έφτασε κοντά στο 0-2, με σουτ του Ρούνει που σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 57’ οι γηπεδούχοι απάντησαν με πλασέ του Σταματή και τον Φετεινίδη να διώχνει πάνω στη γραμμή και να κρατάει το 0-1. O Καραϊσκάκης πίεσε με δυο καλά σουτ των Ρούνει και Δούμτσιου και στο 83’ έχει ακόμη μια καλή φάση με τον Κλιγγόπουλο να σουτάρει λίγο άουτ, για το τελικό 0-1.

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Λιόντος (Ηπείρου) – Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)

4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

Παρατηρητής: Γκάγκας (Λάρισας)

ΠΑΕ Τρίκαλα(Σούλης Παπαδόπουλος): ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ, ΤΑΧΑΤΟΣ, ΝΙΑΡΟΣ, ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ, ΡΙΖΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΚΟΝΔΡΑΣ, ΠΙΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ, ΠΕΛΚΑΣ, ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΠΑΕ Καραϊσκάκης(Γιάννης Μάγγος): ΜΠΟΥΡΓΑΝΗΣ, ΦΕΤΕΙΝΙΔΗΣ, ΜΠΡΕΜΠΟΣ, ΚΛΙΓΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΕΟΛΟΓΟΥ, ΡΟΥΜΠΑΓΚΟΥΚΑ, ΚΟΡΕΛΑΣ, ΛΟΒΡΙΤΣ, ΔΟΥΜΤΣΙΟΣ, ΛΟΥΙΣ ΦΕΛΙΠΕ, ΡΟΥΝΕΪ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.