Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τρία στα τρία για Κασσιόπη

Τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας Καστοριάς υποδέχτηκε σήμερα Κυριακή 25 Απριλίου 2021 και ώρα 4.30μ.μ. στο αθλητικό κέντρο Κανόνι η Κασσιόπη για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής (5ος Όμιλος) και αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, πήρε το τρίποντο με τελικό σκορ 2-1, κάνοντας το 3 στα 3 με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Οι Φαίακες αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ του Χασάι στο 15’ για το 0-1 του ημιχρόνου, ανέβασαν στροφές στην επανάληψη και με γκολ του Τσιάβου στο 65’ και του Πλατέλλα στο 85’ πήραν τη νίκη.

Την Τετάρτη 28/4 η Κασσιόπη υποδέχεται στην έδρα της την Αναγέννηση Άρτας και ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας τον Παναγρινιακό.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Νέος  Ηπείρου

Βοηθοί: Λάμπρος Λιαμίρας – Ιωάννης Ράπτης Θεσπρωτίας

Α.Ο Κασσιόπη(Χριστοφοράκης): RANXHA, ΓΚΟΓΚΟΣ, ΠΑΝΑΓΟΥ, DIAS, ΛΑΖΑΡΟΥ, RIBEIRO, ΠΛΑΤΕΛΑΣ, ΚΛΩΝΑΡΗΣ, ΣΤΑΥΡΕ, ΒΙΛΑ, ΜΠΡΑΧΙΜΑΤΑΙ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΠΕΤΡΑΚΗΣ, ΤΣΙΑΒΟΣ, ΓΙΩΤΑΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΜΠΟΥΝΤΑΝΙ, ΓΟΥΛΙΑΡΜΗΣ, ΑΛΙΜΕΡΚΑΙ, ΡΟΥΣΣΗΣ, ΤΖΩΡΑΣ.

Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας Καστοριάς(Δημητρίου) : ΚΟΣΜΙΔΗΣ, ΤΟΣΚΟΣ, ΣΙΑΡΑΦΕΡΑΣ, ΜΗΝΟΣ, ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΜΗΛΙΑΤΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ,ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ, TARELLI, ΧΑΣΑΙ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΜΗΛΙΑΤΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΚΩΤΣΙΟΣ, ΤΖΙΑΡΑΣ, ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ, ΠΗΤΙΑΣ, ΗΛΙΑΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.