Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ισόπαλες χωρίς τέρματα Αναγέννηση Άρτας και ΑΕΜ

Αναγέννηση Άρτας  και Μεσολόγγι αναμετρήθηκαν σήμερα Κυριακή 11 Απριλίου 2021 στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου της Γ Εθνικής.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με 0-0 και έτσι καμία από τις δυο δεν μπόρεσε να μπει με το δεξί στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Σε ένα ματς με έλλειψη ρυθμού και από τις δυο πλευρές, η Αναγέννηση πήρε μέτρα στο δεύτερο μισό και είχε και δυο ακυρωθέντα γκολ στο ματς αλλά δεν κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που είχαν δυο καλές ευκαιρίες στο 67’ και στο 71’ με τον Πιστιόλη.

Διαιτητής: Γιούργας (Κέρκυρας)

Βοηθοί : Μιχαλάς (Κέρκυρας) – Μίχος (Κέρκυρας)

ΓΑΣ Αναγέννηση Άρτας(Νταλάκας): ΜΗΤΣΙΟΣ,ΤΣΕΛΑ,ΒΛΑΧΟΣ,ΣΧΙΣΜΕΝΟΣ, ΠΑΠΑΡΟΥΝΗΣ, ΓΟΥΛΑΣ, ΜΑΡΓΩΝΗΣ,ΚΡΑΜΠΗΣ, ΚΟΛΙΟΣ, ΜΠΑΛΑΔΗΜΑΣ,ΦΕΛΕΚΗΣ

Α.Ε Μεσολογγίου(Μιμηγιάννης): ΜΑΝΙΑΤΗΣ, ΦΟΝΤΑΛΗΣ, ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΝΤΖΙΜΑΝΗΣ, ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΙΣΤΙΟΛΗΣ, ΛΙΤΣΟΣ, ΚΑΡΑΤΣΟΛΗΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΩΓΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.