Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ήττα στα Τρίκαλα για τον Καραϊσκάκη

Στα Τρίκαλα ταξίδεψε σήμερα Κυριακή 11/4 ο Καραϊσκάκης για να αντιμετωπίσει στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι στην κανονική διάρκεια τον Α.Ο Τρίκαλα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος  της Super League 2,σε ένα ματς βαθμολογικής σημασίας αλλά γνώρισε την ήττα με τελικό σκορ 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι όταν στο 9′ σε εκτέλεση του Παπαγεωργίου από κοντά η μπάλα βρήκε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και κατέληξε άουτ. Στο 34′ μια ακόμη ευκαιρία για τα Τρίκαλα με τον Σουλιώτη που δεν έπιασε όμως καλά την κεφαλιά. Στο 36’ καλή στιγμή για τον Καραϊσκάκη με σουτ του Δούμτσιου λίγο πάνω από τα δοκάρια, για το 0-0 του ημιχρόνου.

Στο 47′ μετά από σέντρα του Δούμτσιου, ο Τσούτσης πιάνει την κεφαλιά που φεύγει λίγο άουτ. Στο 49’ δεύτερο δοκάρι για τους γηπεδούχους στο ματς, αυτή του φορά από κεφαλιά του Σταμάτη με τον Μπουργάνη να διώχνει σε κόρνερ. Στο 52’ τα Τρίκαλα άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ του Τσούτση, γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Στο 79’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 0-2  με τον Ευθυμίου σε θέση τετ α τετ. Τα τελευταία λεπτά δεν είχαν κάποια αξιόλογη φάση σε καμία από τις δυο εστίες, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει την ομάδα των γηπεδούχων νικήτρια.

Διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)

Βοηθοί: Σάββας (Σερρών) – Φραγκούλης (Πρέβεζας/Λευκάδας)

AO Tρίκαλα: Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Σκόνδρας, Ευθυμίου, Παπαγεωργίου, Νιάρος, Πέλκας, Σταματής, Ελευθεριάδης, Τάχατος

ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας(Μάγγος): Μπουργάνης, Τάμπας, Κόκας, Θεολόγου, Χατζηδίμπας, Νταλακούρας, Μαραθωνίτης, Κλιγγόπουλος, Δούμτσιος, Ναζίμ, Κορέλας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.