Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Επέστρεψε στις νίκες ο Α.Ο Καρυάς

Επέστρεψε στις νίκες ο Α.Ο Καρυάς αφού σήμερα Σάββατο 16/12 και ώρα 15:00 επιβλήθηκε στην έδρα του του Κεραυνού Θεσπρωτικού με σκορ 2-1 για την 14η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Οι παίχτες του Βλασσόπουλου προηγήθηκαν στο 30’ με 1-0 με πέναλτι του Ορφανού, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Το 2-0 για τους γηπεδούχους διαμόρφωσε με δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Ορφανός στο 84’. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Κούση σε 2-1 στο 87’, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

 

Διαιτητής: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Θ.

Βοηθοί: ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Π.- ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Π.

Α.Ο ΚΑΡΥΑΣ(ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ): ΒΕΝΕΤΗ, ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕΙΝΤΑΝΗΣ, ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ, ΣΑΝΤΑΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ(90’ XAΓΙΑΝΝΗΣ), ΧΟΤΖΑΣ(61’ GJOLENA), ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ(93’ ΚΑΚΟΥΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ), ΟΡΦΑΝΟΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ(ΚΟΛΙΟΣ): ΚΑΤΣΕΝΟΣ, ΜΑΛΕΣΚΟΣ, ΠΑΠΑΡΟΥΝΗΣ(57’ ΤΖΙΜΑΣ Κ.), ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ, ΝΤΑΦΛΟΣ, ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΦΙΛΑΣ(62΄ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΟΥΣΗΣ, ΛΑΙΝΑΣ(62’ ΣΙΩΡΟΣ), ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ, ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ(46’ ΝΤΟΒΑΣ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.