Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νίκη για τον Απόλλωνα στην Αχερουσία

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 1 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 στο γήπεδο Βουβοποτάμου ο αγώνας της 2ης αγωνιστικής του Β  Ομίλου της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στην Αναγέννηση Αχερουσίας και τον Απόλλωνα Βουβοποτάμου, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με τελικό σκορ 1-3.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 19’ με τον Νεοφώτιστο Α., με την Αχερουσία να φέρνει το ματς στα ίσα στο 32’ με εύστοχο πέναλτι του Βάββα. Στο 41’ ο Σιώζης σκόραρε για το 1-2, ενώ το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Νεοφώτιστος Α. με απευθείας εκτέλεση φάουλ πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του στο ματς.

Διαιτητής: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Π.

Βοηθοί: ΤΣΟΓΚΑΣ Α. – ΜΠΑΚΑΡΑΣ Κ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ:ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΒΑΒΒΑΣ, ΤΑΣΣΗΣ(80’ ΤΖΙΜΑΣ Ν.), ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ Δ.(69’ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Θ.), ΝΟΝΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΣΑΒΟΣ, CEPELE, ΤΖΙΜΑΣ Α. (85’ ΝΑΣΤΑΣ).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΟΥΒΟΠΟΤΑΜΟΥ: ΤΣΑΒΕΛΗΣ, ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ 0-Π., ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, MYZEQARI., ΤΣΑΓΚΑΣ, ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ(80’ ΦΩΤΙΟΥ), ΤΣΑΛΗΣ(66’ ΛΟΥΚΟΥΜΗΣ), ΤΣΟΥΓΚΑΡΗΣ, ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ Α., ΣΙΩΖΗΣ(88’ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ), ΡΑΣΟΥΛΗΣ(80’ ΝΟΥΣΗΣ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.