Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πήρε το τρίποντο η Α.Ε Πρέβεζας κόντρα στην Φορτούνα Βαλανιδοράχης

Η Α.Ε Πρέβεζας υποδέχτηκε σήμερα Σάββατο 31 Οκτωβρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο Αγίου Θωμά την Φορτούνα Βαλανιδοράχης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και πήρε το τρίποντο με τελικό σκορ 5-2, σε ένα ματς με πολλές ανατροπές στο σκορ.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και μάλιστα είχαν και δοκάρι στα πρώτα λεπτά. Οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 17’ με απευθείας φάουλ του αρχηγού της Τζίμα Ι σε 0-1. Η Ένωση πίεσε για την ισοφάριση. Στο 18’ ο Corodeni απέκρουσε δύσκολα σουτ του Νταλιάρδα ενώ στο 21΄ σουτ του ίδιου παίχτη βρήκε το δοκάρι. Στο 22΄ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων είπε πάλι ΟΧΙ σε σουτ του Ζέρη. Στο 23’ ο Ledi έδωσε τη λύση και με κεφαλιά έφτασε στην ισοφάριση (1-1), ενώ στο 24’ σουτ του Νταλιάρδα βρήκε πάλι το δοκάρι αλλά στην επαναφορά ο Ζέρης με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 2-1 και κάνοντας την ανατροπή μέσα σε 2 λεπτά. Στο 37’ ο Τσόλκας απέκρουσε δύσκολα σουτ του Παππά, κρατώντας το 2-1 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Φορτούνα ισοφάρισε το ματς σε 2-2 στο 53΄ με πλασέ του Σούπε. Οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και προηγήθηκαν στο 60’ με εύστοχο πέναλτι του Πόποτα σε 3-2. Στο 72΄ μετά από λάθος του τερματοφύλακα ο Ντέντες έπιασε το σουτ που βρήκε το δοκάρι αλλά κατέληξε άουτ. Στο 74’ ο Ζέρης βρήκε πάλι δίχτυα για το 4-2 μετά από γκολ ασίστ του Πόποτα, ενώ το τελικό 5-2 ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Γεωργουσόπουλο.

Διαιτητής: ΡΟΥΣΟΣ Ν.

Βοηθοί: ΤΣΟΓΚΑΣ Α. – ΖΩΤΟΣ Δ.

ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ(Αμάραντος): ΤΣΟΛΚΑΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΝΤΟΥΡΟΣ(85’ PERSEKU), ΠΑΝΤΑΖΗΣ, DIAW, ΚΩΣΤΗΣ, ZIAI(38’ DEDI), ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ(62’ ΝΤΕΝΤΕΣ), ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ, ΠΟΠΟΤΑΣ, ΖΕΡΗΣ(85’ ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ).

ΑΕ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ(Τζίμας): CORODENI, XHEVDET(46’ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ), ΝΑΚΑΣ, ΤΖΙΜΑΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΝΟΝΑΣ, ΤΖΙΜΑΣ, ΣΟΥΠΕ, ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΓΚΟΥΓΙΑΣ Β., ΓΚΟΥΓΙΑΣ Α.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από το ματς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.