Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με το δεξί στη Β ΕΠΣ η ΑΕΝ Σαμψούντας – Νίκη επί της Αχερουσίας

Διεξήχθη σήμερα Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 15:00 π.μ. στο Δημ. Στ ‘’Νεστορίδη’’ ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής του ΄Β Ομίλου της ΄Β ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στην ΑΕΝ Σαμψούντας και την Αναγέννηση Αχερουσίας, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με τελικό σκορ 3-0.

Τα γκολ για την ομάδα της ΑΕΝ Σαμψούντας πέτυχαν οι Καρασαββίδης(2), ενώ ο ίδιος παίχτης έδωσε και την ασίστ για το 3ο γκολ της ομάδας του με τον Παπαδόπουλο να βρίσκει δίχτυα για το τελικό 3-0.

Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε και ο Τάσος Παμπουκίδης για την προσφορά του στην ομάδα, αφού έχει διατελέσει 30 χρόνια πρόεδρος και 25 ποδοσφαιριστής.

Διαιτητής: ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Χ.

Βοηθοί: ΝΑΣΤΟΣ Ζ. – ΠΑΠΠΑΣ Δ.

ΑΕΝ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ(Καρασαββίδης): ΒΑΡΖΕΛΗΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΩΡΟΛΟΓΑΣ, ΑΛΙΚΑΙ(82’ ΤΣΩΛΗΣ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΗΣΗΣ, ΚΑΤΣΕΝΟΣ(88’ ΑΔΑΜΙΔΗΣ), ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ(88’ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ), ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΜΠΑΛΑΚΕΡΑΣ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ: ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΤΖΙΜΑΣ Μ., ΒΑΒΒΑΣ, ΤΑΣΣΗΣ, ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ Δ., ΤΖΙΜΑΣ Α., ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ Η., ΝΟΝΑΣ(64’ ΝΙΚΟΛΑΟΥ), ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΣΑΒΟΣ, ΒΟΥΛΙΣΤΙΩΤΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.