Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με το δεξί στην πρεμιέρα της Β ΕΠΣ Π-Λ ο Ερμής Καναλίου

Διεξήχθη σήμερα Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ. στο γήπεδο Καναλίου ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής του ΄Β Ομίλου της ΄Β ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο Ερμή Καναλίου και την φιλοξενούμενη Θύελλα Σινώπης, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με τελικό σκορ 1-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 5’ ο Παλάντζας με απευθείας φάουλ απείλησε την εστία της Θύελλας με τον τερματοφύλακα να λέει ΟΧΙ. Στο 11’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μουκάνου ο Μπούκουρας την έστειλε στο δοκάρι. Στο 23΄πλασέ του Μπακόλα πέρασε λίγο άουτ αλλά στο 25’ ο Καράκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σπυράκου, για το 1-0 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατέβασαν ρυθμούς, με την Θύελλα να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης. Στο 54΄ο Τουμανίδης έπιασε ένα ωραίο σουτ αλλά πέρασε ψηλά. Στο 60’ σουτ του Μουκάνου, με τον Σπυράκο να αποκρούει. Στο 85’ ο Μουτσάι πέρασε 3 παίχτες από την αριστερή πλευρά, πάσαρε στον Καράκη που δε μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν 2 κλασικές ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά. Στο 87’ ο Μπαλάφας έβγαλε απευθείας φάουλ του Τουμανίδη, ενώ στις καθυστερήσεις ο Σολδάτος βρέθηκε τετ α τετ αλλά δε μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσα. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους γηπεδούχους νικητές.

Διαιτητής: ΠΑΤΣΗΣ Ι.

Βοηθοί: ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ Η. – ΖΙΩΓΑΣ ΑΛ.

Ερμής Καναλίου(Βέρμπης): ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΜΠΑΜΗΣ, ΝΙΤΣΑΣ(90’ ΑΚΡΙΒΗΣ), ΚΩΛΕΤΣΗΣ, ΚΟΤΕΝΟΓΛΟΥ, ΚΑΡΑΚΗΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ(30’ ΚΑΤΩΓΙΑΝΝΗΣ), ΜΟΥΤΣΑΙ, ΜΟΥΚΑΝΟΣ(90’ ΚΟΚΙΟΣ), ΜΠΑΚΟΛΑΣ.

Θύελλα Σινώπης(Κωστής): ΣΠΥΡΑΚΟΣ Θ., ΝΟΚΑ, ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ, ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ, ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ, ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ, ΣΑΛΜΑΣ, ΑΗΔΩΝΗΣ, ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ(76’ ΜΑΡΗΣ), ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ, ΤΑΤΣΗΣ(61’ ΣΟΛΔΑΤΟΣ).

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από το ματς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.