Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διπλό με ανατροπή η Φορτούνα Βαλανιδοράχης κόντρα στον Α.Ο Μύτικα

Για τον εξ’ αναβολής αγώνα της 4ης αγωνιστικής της Ά ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας αναμετρήθηκαν σήμερα Τετάρτη 21/10/20 και ώρα 16:00 στο γήπεδο Μύτικα ο Α.Ο. Μύτικας και η Φορτούνα Βαλανιδοράχης, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν την ανατροπή με δέκα παίχτες και να φεύγουν με το διπλό από το Μύτικα με τελικό σκορ 1-2.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίχτες στο 15’ με τον Νικολάου Π. να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή, ενώ στη συνέχεια αποβλήθηκε και ο προπονητής των γηπεδούχων για διαμαρτυρία. Στο 28’ ο Γερασίμου με σουτ διαμόρφωσε το 1-0, που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Η Φορτούνα αν και με αριθμητικό μειονέκτημα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα στο 2ο ημίχρονο και ισοφάρισε σε 1-1 με τον Νόνα, ενώ το τελικό 1-2 έγραψε ο Παππάς Τ.

Διαιτητής: ΣΠΥΡΑΚΟΣ Α.

Βοηθοί: ΝΑΣΤΟΣ Ζ. – ΠΑΠΠΑΣ Φ.

ΑΟ Μύτικας(Βασιλειάδης): ΝΟΒΑΣ Τ., ΡΙΣΤΑΝΗΣ, ΡΑΜΜΟΣ, ΝΟΒΑΣ Α., ΖΙΩΓΚΑΣ, ΤΣΟΚΑΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ,ΝΤΟΝΤΗΣ, ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ, ΝΤΕΤΣΙΚΑΣ, ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΝΙΤΣΑΣ, ΚΟΥΚΑΙ, ΒΡΥΩΝΗΣ, BARDHAJ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΓΟΥΡΝΟΠΑΝΟΣ, ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ, ΝΤΙΤΣΟΣ,

Φορτούνα Βαλανιδοράχης(Τζίμας): CORODENI, ΝΑΚΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΤΣΑΒΕΛΗΣ, ΤΖΙΜΑΣ Θ., ΠΑΠΠΑΣ, ΝΟΝΑΣ, ΤΖΙΜΑΣ Ι., ΣΟΥΠΕ, ΕΥΘΥΜΙΟΥ, XHEVDET.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΒΑΒΒΑΣ, ΓΚΟΥΓΙΑΣ, KOFSHA, ΒΛΑΧΟΣ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.