Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι πήρε την πρόκριση ο Πανλευκάδιος κόντρα στη Φορτούνα

Ένα δυνατό ματς με πολλές ανατροπές στο σκορ ήταν το σημερινό πρώτο επίσημο της χρονιάς 2020-2021 στο γήπεδο Σφακιωτών ανάμεσα στον γηπεδούχο Πανλευκάδιο και την Φορτούνα Βαλανιδοράχης για την Α Φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι ο Πανλευκάδιος προηγήθηκε στο ημίχρονο με γκολ του Morales για το 1-0. Στην επανάληψη η Φορτούνα ισοφάρισε με τον Παππά για το 1-1. Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ με γκολ του Κρητικού για το 2-1, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα αφού με γκολ του Σούπε ισοφάρισαν το ματς σε 2-2 και έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση.

Στην παράταση καμία από τις δυο ομάδες δε βρήκε δίχτυα με το παιχνίδι να οδηγείται στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, όπου ο Πανλευκάδιος επικράτησε με 4-2 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Διαιτητής: ΦΙΤΣΑΣ Β.

Βοηθοί: ΠΑΤΣΗΣ Ι. – ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Π.

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ(Κατηφόρης):ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ, ΜΠΡΕΓΚΟΥ, ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ, ΚΟΥΜΠΗΣ, ΛΟΓΑΡΑΣ, ΜΕΙΝΤΑΝΗΣ, ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ, MORALES.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΚΡΗΤΙΚΟΣ Θ-Π, ΒΑΚΟΥΦΤΣΗΣ, ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ, ΠΟΛΙΤΗΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ Γ., ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, SULA.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ(Τζίμας): CORODENI, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΠΡΑΓΚΑΣ, ΓΚΟΥΓΙΑΣ Α., ΠΑΠΠΑΣ, ΤΖΙΜΑΣ, ΣΟΥΠΕ, ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΛΙΟΝΑΣ, ΝΟΝΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΓΚΟΥΓΙΑΣ Β.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΒΛΑΧΟΣ, ΝΑΚΑΣ, ΒΑΒΒΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.