Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νίκη για την Α.Ε. Πρέβεζας κόντρα στον Απόλλωνα Πάργας.

Διεξήχθη σήμερα Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 17:15 στο γήπεδο Αγίου Θωμά η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην γηπεδούχο Α.Ε. Πρέβεζας και τον φιλοξενούμενο Απόλλωνα Πάργας με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με τελικό σκορ 2-1.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Απόλλων Πάργας μπήκε δυνατά και μόλις στο 7΄ ανοίγει το σκορ ο Γκόλιας μετά από εκτέλεση φάουλ  του Παππά με τον τερματοφύλακα Τσόλκα της Α.Ε. Πρέβεζας να διώχνει αλλά με τον έμπειρο επιθετικό να είναι εκεί και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 21΄η Α.Ε. Πρέβεζας βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ με κόντρες να γίνονται μπροστά από την εστία της Πάργας, με τον διαιτητή Καλογερή να δείχνει την άσπρη βούλα υπέρ της ‘Ενωσης. O Dedi ανέλαβε την εκτέλεση αλλά με την μπάλα να καταλήγει άουτ παραμένοντας το 0-1. Στο 40΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Πανταζή η  μπάλα βρίσκει το κάθετο δοκάρι της εστίας της Πάργας, με τον Dedi να παίρνει την ασίστ και να διαμορφώνει  το 1-1 όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 60’ του δευτέρου ημιχρόνου ο Σαϊντι του Απόλλωνα Πάργας με ωραίο σουτ στην κίνηση βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Α.Ε., ενώ στο 63΄οι γηπεδούχοι απαντάνε με σουτ του Πόποτα αλλά με τον Ζέρη να μπλοκάρει με ευκολία και το σκορ να παραμένει στο 1-1. Στο 74΄η Ένωση βρίσκεται πάλι στην άσπρη βούλα και αυτή τη φορά την εκτέλεση ανέλαβε ο Νταλιάρδας όπου και βρήκε δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 2-1.

*Να τονίσουμε ότι ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δυο ομάδων για το πρωτάθλημα της Ά ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας 2020-21 (Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωταθλήματος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Θ.

ΒΟΗΘΟΙ: ΠΑΠΠΑΣ Φ. – ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Π.

Α.Ε. Πρέβεζας (Αμάραντος): ΤΣΟΛΚΑΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΤΑΖΗΣ, DIAW, ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ, ΚΩΣΤΗΣ, DEDI, ZIAΙ, ΝΤΟΥΡΟΣ, ΝΤΕΝΤΕΣ.

  • Έπαιξαν και οι: ΠΟΠΟΤΑΣ, ΝΤΑΛΙΑΡΔΑΣ, ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ, ΠΕΡΣΕΚΟΥ, ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ.

Απόλλων Πάργας (Βάσι): ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΝΤΙΣΟΣ, ΜΑΡΚΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ, ΚΕΝΤΡΟΣ, ΓΚΟΛΙΑΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΚΩΤΣΙOΣ.

  • Έπαιξαν και οι: ΖΕΡΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΣΑΙΝΤΙ.

*Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.