Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Έκανε το δυο στα δυο ο Ωρωπός κόντρα στους Φιλέλληνες Πέτα.

Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 05 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 18:00 στο γήπεδο Ωρωπού ο δεύτερος φιλικός αγώνας ανάμεσα στην Δόξα Ωρωπού και τους Φιλέλληνες Πέτα με τους γηπεδούχους να παίρνουν την δεύτερη νίκη με τελικό σκορ 3-1.

*Να υπενθυμίσουμε ότι ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στις δυο ομάδες είχε γίνει στο Πέτα όπου ο Ωρωπός είχε περάσει με τελικό σκορ 1-5.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δυο ομάδες έπαιξαν δυνατό ποδόσφαιρο και με τις φάσεις να είναι αρκετές αλλά με την Δόξα Ωρωπού να βρίσκει δυο φορές δίχτυα στην διάρκεια του πρώτου ημίχρονου κάνοντας το 2-0 με τους Δάσκαλο και Μουστακλή. Στο δεύτερο ημίχρονο ξανά το ίδιο σκηνικό και με τις δυο ομάδες να σκοράρουν για το τελικό 3-1 με γκολ του Λάκκα για τους γηπεδούχους.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Θ.

ΒΟΗΘΟΙ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Π. – ΠΑΠΠΑΣ Φ.

ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ (ΤΖΙΜΑΣ Χ.): ΚΑΠΠΑΣ, ΚΡΟΚΙΔΑΣ, ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ, ΛΙΟΝΤΗΣ, ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ, ΔΡΟΣΟΣ, ΜΠΑΛΑΔΗΜΑΣ, ΤΖΙΜΑΣ, ΜΟΥΣΤΑΚΛΗΣ, ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΙΤΗΣ, ΛΑΚΚΑΣ, ΖΗΣΗΣ, ΧΑΛΚΙΔΗΣ, ΜΑΛΕΣΚΟΣ, ΠΑΠΙΓΚΙΩΤΗΣ, ΣΠΥΡΑΚΟΣ, ΧΗΤΟΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΣΠΥΡΑΚΟΣ.

ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΤΑ (ΣΦΗΚΑΣ): ΣΙΑΠΑΤΗΣ, ΚΑΤΕΡΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ, ΜΠΙΖΑΣ, ΔΙΠΛΑΣ, ΤΣΕΤΣΟΣ, ΚΑΤΣΕΝΟΣ, ΤΣΑΚΑΛΟΣ, ΚΩΣΤΗΣ, ΣΙΑΠΑΤΗΣ, ΤΑΓΚΑΣ, ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΡΟΒΙΝΑΣ, ΖΙΩΡΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΣΦΗΚΑΣ, ΞΑΝΘΟΣ, ΚΩΤΣΗΣ, ΓΟΥΛΑΣ, ΕΥΘΥΜΙΟΥ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.