Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σημαντικό διπλό του Αμβρακικού Βόνιτσας στην έδρα της Καρυάς

Εντός έδρας ήττα γνώρισε σήμερα Σάββατο 2/12 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Σφακιωτών η ομάδα του Α.Ο Καρυάς για την 12η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Αμβρακικό Βόνιτσας.

Σε ένα ματς με σκληρά μαρκαρίσματα, ένταση και διαμαρτυρίες ο Α.Ο Καρυάς γνώρισε την ήττα που σε συνδυασμό με την νίκη του ΠΑΣ Πρέβεζα μέσα στον Ερμή Καναλίου, πλέον «συγκατοικούν» στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 πόντους.

Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν 2 φορές στο δεύτερο ημίχρονο με δυο τέρματα του Γκολάκου και έφυγαν με το τρίποντο.

Στο 64’ λεπτό του αγώνα ο διαιτητής του αγώνα κ. Κωνσταντίνου απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων Γεωργαλή για άσεμνη χειρονομία προς την κερκίδα μετά την επίτευξη τέρματος της ομάδας του.

Την επόμενη αγωνιστική ο Α.Ο Καρυάς θα φιλοξενηθεί στην έδρα του Α.Ο Παλαίρου ενώ ο Αμβρακικός Βόνιτσας υποδέχεται στην έδρα του την Α.Ε Πρέβεζας.

 

Διαιτητής: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Η.

Βοηθοί: ΣΠΥΡΑΚΟΣ Α.- ΝΑΣΤΟΣ Ζ.

 

Α.Ο ΚΑΡΥΑΣ(ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ): ΒΕΝΕΤΗ, ΦΟΥΝΤΑΣ(71’ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ), ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ, ΣΑΝΤΑΣ, GJOLENA(47’ ΧΟΤΖΑΣ), ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ, ΜΕΙΝΤΑΝΗΣ, ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ(60’ ΒΛΑΧΟΣ).

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ(ΦΙΝΤΖΟΣ ): ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ, ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ, ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ, ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ-ΣΑΡΤΖΗΣ, ΜΑΡΓΕΤΗΣ, ΓΚΟΛΑΚΟΥ(90’ ΜΗΤΣΟΥΡΑΣ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΙΝΙ(90’ ΖΗΚΑΣ), ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟΣ, HASAJ(46΄ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.