Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με μεγάλη συμμετοχή και ενωτικό κλίμα η πρώτη συνάντηση των προπονητών ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Π-Λ(φώτο)

Με μεγάλη συμμετοχή και σε ενωτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα  Τετάρτη 10 Ιουνίου και ώρα 19.00, στον Βοτανικό Κήπο Πρέβεζας, η πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση των προπονητών ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, με μοναδικό θέμα συζήτησης την Δημιουργία Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πρέβεζας-Λευκάδας.

Μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η πρωτοβουλία συγκέντρωσης για τη δημιουργία ενός συνδέσμου στην περιοχή μας και η σημερινή προσέλευση μάλιστα δείχνει ότι υπάρχει και διάθεση για κάτι καλό.

Την όλη συζήτηση συντόνιζε σήμερα ο προπονητής Βλάσης Ναστούλης, με πολλούς προπονητές να κάνουν τοποθετήσεις για τα θετικά και τα αρνητικά μιας τέτοιας προσπάθειας και με τους περισσότερους να είναι θετικοί και υποστηρικτικοί.

Τελικά αποφασίστηκε η σύσταση μιας προσωρινής διοικούσας επιτροπής, η οποία θα προσπαθήσει να κάνει και επαφές και συναντήσεις και σε άλλα σημεία, όπως στην Λευκάδα και το Καναλάκι, αλλά πρωτίστως θα μιλήσει με δικηγόρο για τα διαδικαστικά, θα παρθούν απαντήσεις από τους επιμέρους συνδέσμους και στη συνέχεια θα οριστεί νέα συνάντηση για το αν και πότε θα προχωρήσει η σύσταση του Σωματείου, αφού στόχος όλων είναι να φτιαχτεί ένας σύλλογος βιώσιμος και λειτουργικός, ο οποίος θα έχει μέλλον και θα είναι ενεργός με διάφορες δράσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.