Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία ξεχωριστή προπόνηση για τις ακαδημίες του Α.Ο Παλαίρου

Τελευταία προπόνηση για φέτος για την Ακαδημία του Α.Ο Παλαίρου, στην οποία μοιράστηκαν από τον προπονητή αναμνηστικά δώρα σε όλα τα παιδιά αλλά και χυμοί, αναψυκτικά και γλυκά.

Σαν μια όμορφη παρέα ο προπονητής με τα μικρά ταλέντα της Παλαίρου παίξανε μπάλα, μιλήσανε, χαιρετηθήκανε και είπανε καλό καλοκαίρι, αφού οι προπονήσεις σταματάνε λόγω στρατιωτικής θητείας του προπονητή των ακαδημιών Νίκου Κουτσογιώργου.

 Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας δήλωσε: ‘’ Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά για αυτή την όμορφη συνεργασία που είχαμε. Για μένα αυτό ήταν μια ξεχωριστή και όμορφη εμπειρία. Έχω μόνο θετικά να πω. Εύχομαι τα καλύτερα στο κάθε παιδί ξεχωριστά και τα ευχαριστώ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείξανε όλο αυτό τον καιρό. Ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί τους. Προσπάθησα να κάνω ότι καλύτερο δυνατόν διαβάζοντας, μελετώντας πολλές ώρες πάνω στην προπονητική και την ψυχολογία των παιδιών. Πιστεύω να έβαλα και εγώ ένα μικρό λιθαράκι έστω τα παιδιά μέρα με τη μέρα και χρόνο με το χρόνο να γίνονται καλύτεροι άνθρωποι και ποδοσφαιριστές.

Ευχαριστώ και τη Διοίκηση για την εμπιστοσύνη και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πλέον  φίλους μου κ. Κώστα Πατσούρα και κ. Κώστα Φραδέλο για την άψογη συνεργασία. Καλό καλοκαίρι σε όλους!’’

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.