Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ξέσπασε ο Α.Ο Πλαγιάς και επέστρεψε στις νίκες

Ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 26/11 και ώρα 15:00 στο δημοτικό στάδιο Αγίου Θωμά η 11η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας με το παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΟ Ρία και τον ΑΟ Πλαγιάς, με τους φιλοξενούμενους να επιστρέφουν στις νίκες και να πετυχαίνουν 6 γκολ απέναντι στους γηπεδούχους.

Τα γκολ για την ομάδα του Βασιλειάδη πέτυχαν οι Μωραΐτης Γιάννης(2), Μωραΐτης Βασίλης, Σταμουλάκης, Τριαντακωνσταντής, ενώ το γκολ του Α.Ο Ρία προήλθε από αυτογκολ του Α.Ο Πλαγιάς.

Τελικό σκορ αγώνα 1-6.

Μετά τη σημερινή νίκη ο Α.Ο Πλαγιάς βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας με 21 βαθμούς.

 

Διαιτητής: ΜΠΑΙΛΗΣ Ν.

Βοηθοί: ΣΙΣΚΑΣ Σ.- ΓΚΟΥΜΑΣ Γ.

 

Α.Ο ΡΙΑ(ΟΡΦΑΝΟΣ): ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΟΥΤΣΚΟΥΝΗΣ, ΚΑΡΑΜΟΥΤΣΙΟΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΜΙΧΑΗΛΟΓΛΟΥ(71’ ΛΑΟΠΟΔΗΣ), MIFTIOU(41’ ΝΙΤΣΑΣ), ΒΑΒΙ, KACAJ, ΣΥΓΚΟΥΝΑΣ(46’ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ), ΜΠΕΚΑΣ(44’ SHTEMBARI), ΜΥΦΤΑΡΑΙ.

Α.Ο ΠΛΑΓΙΑΣ(ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ): ΚΑΤΑΓΗΣ Γ., ΦΡΑΓΚΟΛΙΟΣ(15’ ΒΕΡΥΚΙΟΣ), ΚΟΝΤΟΜΙΧΗΣ, ΚΑΠΟΤΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Λ., ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ(78’ ΚΑΤΑΓΗΣ Β.), ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ι., ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Σ., ΜΩΡΑΙΤΗΣ Β., ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Γ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.