Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Καράμπαλης: ‘’Όλη αυτή η διακοπή είναι ότι χειρότερο για ένα ποδοσφαιριστή έστω και ερασιτέχνη’’

Ο προπονητής του Α.Ο Πλαγιάς κ. Χρήστος Καράμπαλης μίλησε στο Gosports.gr και στον Βασίλη Κούρκουλα για την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας με την έλευση της πανδημίας, σχολίασε τη ζωή μακριά από το ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε στην ομάδα του και το επίπεδο της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, ενώ έκλεισε λέγοντας ότι όλη αυτή η διακοπή είναι ότι χειρότερο για ένα ποδοσφαιριστή έστω και ερασιτέχνη.

 

  1. Πώς βιώνετε όλη αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση με την έλευση του κορωνοιού;

Σε αυτή τη πρωτόγνωρη κατάσταση είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να πειθαρχήσουμε σε αυτά που μας λένε οι ειδικοί, να προστατεύσουμε τους μεγάλους ανθρώπους, τις ευπαθείς ομάδες,  τον εαυτό μας και την οικογένεια μας. Η υγεία όλων μας είναι αδιαπραγμάτευτο  κομμάτι της ζωής μας,  άρα κάνω και εγώ με τη σειρά μου το αυτονόητο. Μένω σπίτι και προσέχω.

  1. Πώς είναι η ζωή μακριά από το ποδόσφαιρο και τους αγωνιστικούς χώρους;

Όταν ένας άνθρωπος ζει τα 3 τέταρτα της ζωής του στο ποδόσφαιρο σαν ποδοσφαιριστής 27 χρόνια και σαν προπονητής 24 χρόνια περνώντας όλες τις κοινωνίες της περιοχής μας νοιώθει άβολα, περίεργα,  παράξενα αλλά δε μπορεί να κάνει τίποτα διαφορετικό από υπομονή και να περιμένει.

  1. Ο ΑΟ Πλαγιάς με την διακοπή του πρωταθλήματος βρίσκεται στην 1η θέση του Β Ομίλου της Β ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας. Πώς είδατε το επίπεδο της Β ΕΠΣ Π-Λ ;

OAO Πλαγιάς βρίσκεται στη πρώτη θέση με επτά βαθμούς διαφορά έχοντας υπόλοιπο πέντε αγώνες τρεις στην έδρα του. Νομίζω πάρα πολύ δύσκολα θα χάσουμε την άνοδο, την οποία φυσικά την αξίζουν παίκτες και διοίκηση. Οι άνθρωποι πίσω και μέσα στον ΑΟ Πλαγιάς αγαπάνε την ομάδα, είναι συνεπείς,  έχουν το πνεύμα του αθλητισμού με την καλή έννοια και με την κατασκευή του γηπέδου θα είναι πολύ καλύτερα. Δεν είναι τυχαίο που τη λένε Πλαγιά η ποδοσφαιρομάνα.

Το επίπεδο της Β ΕΠΣ Π-Λ ήταν αρκετά συμπαθητικό. Μειονέκτημα του θεωρώ ότι είναι η διαφορά των 4 πρώτων με τις υπόλοιπες ομάδες στο αγωνιστικό κομμάτι.

  1. Πόσο δύσκολο είναι μετά από 2 μήνες απραξίας να συνεχιστεί η σεζόν; Ποια η γνώμη σας;

Όλη αυτή η διακοπή είναι ότι χειρότερο για ένα ποδοσφαιριστή έστω και ερασιτέχνη. Είναι φοβερέ επικίνδυνο να βάλεις να αγωνιστούν παίκτες μετά από τόση μεγάλη απραξία αγωνιστική, ο κίνδυνος των τραυματισμών θα έχει το πρώτο λόγο σε παιδιά εργαζόμενα και χωρίς υποδομή προετοιμασιών.

Είναι δύσκολο να απαντήσω για τη συνέχεια του πρωταθλήματος όμως γνώμη μου είναι η προστασία των παιδιών. Δεν είναι επαγγελματίες παίζουν για το χωριό τους δηλαδή μια ερασιτεχνική ομάδα παίζει ο μαθητής, ο σερβιτόρος, ο επαγγελματίας με μαγαζί, ο κτηνοτρόφος, αυτός που δουλεύει οικοδομή…

 Τέλος, Χρόνια πολλά με υγεία πρώτα και χαρές σε όλο τον κόσμο. Καλό Πάσχα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.