Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δήμας: ”Ίσως και μια αναδιάρθρωση κατηγοριών να ήταν καλή λύση’’

Ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Μάκης Δήμας μίλησε στην Αλεξάνδρα Ζιώγα και στο Gosports.gr για το πώς βιώνει τη νέα κατάσταση με την καραντίνα και την αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους, ενώ σχολίασε τον 4ο Όμιλο της Γ Εθνικής στον οποίο συμμετέχει και η ομάδα του αλλά και τις συζητήσεις γύρω από την επανέναρξη ή όχι του πρωταθλήματος.

1)Πώς βιώνεις όλη αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση με την έλευση του κορωνοιού;

Δυστυχώς είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για όλους μας. Είναι κάτι που για πρώτη φορά βιώνουμε και πιστεύω έχουμε ανταπεξέλθει ικανοποιητικά έως τώρα.  Υπομονή λοιπόν και μένουμε σπίτι, ελπίζω να τελειώσει γρήγορα.

2)Πώς είναι η ζωή μακριά από το ποδόσφαιρο και τους αγωνιστικούς χώρους;

Σίγουρα το να απέχεις τελείως από αυτό που αγαπάς είναι δύσκολο και σίγουρα μου έχει λείψει πολύ. Περνάω όμως περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου και αυτό με ικανοποιεί.

3)Είσαι σε επαφή με τους ποδοσφαιριστές όλο αυτό το διάστημα και τι τους συμβουλεύεις;

Στους ποδοσφαιριστές μας έχω δώσει ένα πρόγραμμα για να μπορούν να γυμνάζονται ατομικά. Ελπίζω να κάνουν κάποια πράγματα.  Θα αρχίσω να επικοινωνώ περισσότερο σιγά σιγά να δω πως είναι.

4)Ο ΠΑΣ Πρέβεζα φέτος βρίσκεται στον 4ο όμιλο της  Γ Εθνικής. Πώς έχετε δει μέχρι τώρα το επίπεδο του πρωταθλήματος ;

Φέτος η Γ εθνική και ο όμιλος μας είχε ομάδες που πιστεύω ήταν αρκετά κοντά αγωνιστικά. Κάποιες ομάδες με πιο βαθύ ρόστερ και έμπειρους παίκτες πιστεύω ξεχώρισαν λίγο. Όσον αφορά την ομάδα μας μπορούσαμε να πάμε αρκετά καλύτερα και να συγκεντρώσουμε περισσότερους βαθμούς.

5)Tα πρωταθλήματα έχουν σταματήσει και οι συζητήσεις διαδέχονται η μία την άλλη για το τι τελικά θα γίνει. Ποια είναι η γνώμη σας;

Καλό θα ήταν να τελειώσουν τα πρωταθλήματα. Σίγουρα οι αρμόδιοι πρέπει να βρουν έναν τρόπο που να μην βάζει όμως σε κίνδυνο την υγεία μας. Ίσως και μια αναδιάρθρωση κατηγοριών να ήταν καλή λύση .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.