Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η ΕΠΣ Ηπείρου

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της ΕΠΣ Ηπείρου για την διοργάνωση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας που θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη: 

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για όλους μας, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, οι ερασιτέχνες παράγοντες και οι αθλητές δεν πρέπει μένουν ανενεργοί. Παρά την αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, όλοι μας συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε.

Δίνουμε τη μάχη ακολουθώντας τις οδηγίες των επιστημόνων, μένουμε στο σπίτι για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού, για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας. Αντιμετωπίζουμε με ευθύνη και κοινωνική υπευθυνότητα και αυτή την κατάσταση.

Σε αυτό το πλαίσιο και ενόψει των εορτών του Πάσχα, η Ε.Ε. της ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ λαμβάνει την πρωτοβουλία να διοργανώσει ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία την Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη (15 και 16 Απριλίου) στην αίθουσα Δ.Χατζής (παλιά σφαγεία) και ώρες από 09:00 – 15:00.

Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και έχοντας υπόψη τη μεγάλη έλλειψη αίματος στα νοσοκομεία λόγω των έκτακτων συνθηκών, εκτιμάμε πως είναι η στιγμή οι άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να δείξουν για ακόμη μία φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο, να γίνουν παράδειγμα με την αλληλεγγύη και την έμπρακτη στήριξη στους συνανθρώπους μας, σε κάθε έναν που έχει ανάγκη.

Επιπλέον ενημερώνουμε πως η Κατασκευαστική Εταιρεία “Βρακάς – Παππάς Ε.Ε. Σύγχρονες Κατασκευές Ηπείρου” αντιλαμβανόμενη τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα ερασιτεχνικά σωματεία θα προσφέρει οικονομική ενίσχυση της τάξης των 250 Ευρώ στα σωματεία που τουλάχιστον δύο (2) εκπρόσωποί τους θα συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία. Επισης οικονομική ενίσχυση απο τη χορηγία αυτή θα λάβουν ολοι όσοι αποτελούν τη μεγαλη οικογένεια του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου δημοσιογράφοι,που ασχολούνται με το αγαπημένο μας άθλημα,διαιτητές, προπονητές με δεδομένη τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια συλλογής αίματος. Στους διαιτητές, προπονητές θα χορηγηθεί οικονομική βοήθεια στους συλλόγους τους.Σε όλη αυτή την προσπάθεια μας για μια ακόμη φορά έχουμε δίπλα μας ανθρώπους με έντονη κοινωνική ευαισθησία.Η ΣΙΟΝΤΗΣ Ν.ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ HALL OF BRANDS στηρίζει μαζί μας την προσπάθεια αυτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ