Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Μπάκας: ‘’ Περίεργη χρονιά φέτος για μένα αλλά με θετικό πρόσημο’’

Ο ποδοσφαιριστής του Κεραυνού Θεσπρωτικού Γρηγόρης Μπάκας μιλάει στο Gosports.gr και στην Αλεξάνδρα Ζιώγα για το πώς βιώνει όλη αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση, την περίεργη χρονιά φέτος για τον ίδιο στην Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας αλλά και για το πόσο εύκολο είναι να ξαναξεκινήσουν τα πρωταθλήματα.

1)Πώς αντιμετωπίζεις όλη αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση λόγω κορωνοιού;

Καλησπέρα, είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση για όλο τον κόσμο αυτό που συμβαίνει αλλά ελπίζω με ηρεμία,  σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στους συνανθρώπους μας θα βγούμε ακόμα πιο δυνατοί. Εγώ προσωπικά το μόνο που κάνω είναι να προσέχω και να παραμένω ήρεμος γιατί η Υγεία μας είναι πάνω απ’ όλα.

2) Τα πρωταθλήματα έχουν σταματήσει. Πώς είναι η ζωή χωρίς ποδόσφαιρο;

Πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο είναι το χόμπι μας,  η διασκέδαση μας να ξεχνάμε όλα τα προβλήματα που μας ταλανίζουν  και τώρα που έχουν σταματήσει τα πρωταθλήματα όλο αυτό μας λείπει, απλά υπομονή.

3) Μια περίεργη χρονιά για σένα από την οποία πέρασες από πολλά πόστα. Ανέλαβες τον ΑΟ Παλαίρου σαν προπονητής και παίχτης και μετά σαν ποδοσφαιριστής στον Κεραυνό Θεσπρωτικού όπου βρίσκεσαι μέχρι τώρα.

Περίεργη χρονιά για μένα αλλά με θετικό πρόσημο. Δεν πρόκειται να την ξεχάσω γιατί ήταν πολύ έντονη. Τα παιδιά με αγκάλιασαν,  με σεβαστήκανε και αυτό βγήκε και στο γήπεδο. Όσο για την ομάδα του Κεραυνού Θεσπρωτικού ευχαριστώ τη διοίκηση για την πρόταση, την οποία δέχτηκα γιατί απλά δύσκολα να σου φύγει η δίψα για ποδόσφαιρο.

4)Πόσο εύκολο είναι να ξαναξεκινήσουν τα πρωταθλήματα ;Ποια η γνώμη σου;

Πρώτα θα πρέπει να διασφαλίζουμε την υγεία όλων μας και μετά οι αρμόδιες αρχές να τα βάλουν κάτω και αν γίνεται να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα, γιατί κανείς από εμάς μετά απ’ όλο αυτό που περνάμε θα πει όχι στο ποδόσφαιρο. Υγεία και καλό Πάσχα σε όλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.