Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΕΑΣ Κατούνας- Νίκη στην έδρα των Σφακιωτών.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 26/11 στις 11:00 π.μ στο γήπεδο Σφακιωτών ο αγώνας της 6ης αγωνιστικής της Β ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας(Α Όμιλος), ανάμεσα στην τοπική ομάδα ΠΑΣ Σφακιώτες και τον ΠΕΑΣ Κατούνας, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με σκορ 2-4.

Σε ένα πολύ όμορφο ματς που οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν ευχαριστήθηκαν γκολ και θέαμα, μόλις στο 3’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Μάλφα. Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα χάνοντας κλασικές ευκαιρίες με Κτενά και Λάζαρη, με τον Βλάχο να αποκρούει. Στο 13ο λεπτό η Κατούνα ισοφάρισε σε 1-1 μετά από σέντρα του Νάνου που βρήκε τον Λάζαρη Ν. στην πλάτη της άμυνας ακάλυπτο. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ αφού στο 16ο λεπτό ο Γουρζής Β. με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1-2. Στο 25ο λεπτό ο Κτενάς για τους γηπεδούχους βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα διαμορφώνοντας το 2-2. Στο 44’ ο Γουρζής Κ. μετά από λάθος της άμυνας έστειλε τη μπάλα στο πλεχτό για το 2-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο πολλές ευκαιρίες και πάθος για τη νίκη και για τις δυο ομάδες. Η ομάδα της Κατούνας όμως ήταν αυτή που σκόραρε. Στο 60’ ο Γουρζής Β. με δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το 2-4, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: ΡΟΥΣΟΣ Ν..

Βοηθοί: ΜΑΡΚΟΥ Χ.- ΣΙΣΚΑΣ Σ

 

ΠΑΣ Σφακιώτες(Ζακυνθινός): ΣΑΝΤΑΣ, ΜΠΡΕΓΚΟΥ, ΛΑΖΑΡΗΣ Ν.(74΄ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ), ΣΕΡΔΙΝΙΑΡΗΣ, ΒΕΝΕΤΗΣ(46’ ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ), ΝΑΝΟΣ-ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΛΔΑΝΗΣ, ΛΑΖΑΡΗΣ Γ.(66΄ΛΑΖΑΡΗΣ Ε.), ΚΤΕΝΑΣ, ΜΠΙΤΑ(61’ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ).

ΠΕΑΣ Κατούνας(Καραπιπέρης): ΒΛΑΧΟΣ, ΚΑΠΟΤΗΣ, ΦΩΤΕΙΝΟΣ Ε., ΜΑΛΦΑΣ, ΚΑΒΒΑΔΑΣ, ΦΩΤΕΙΝΟΣ Π., ΦΩΤΕΙΝΟΣ Κ., ΓΟΥΡΖΗΣ Β., ΠΕΤΟΥΣΗΣ, ΚΑΡΥΔΗΣ(88’ ΜΠΑΛΤΣΑΣ), ΓΟΥΡΖΗΣ Κ.(65’ ΘΕΡΜΟΣ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.