Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Φερεντίνος: ”Η ζωή χωρίς ποδόσφαιρο είναι πολύ κενή’’

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Πρέβεζα Γιώργος Φερεντίνος, μιλάει στο Gosports.gr και στην Αλεξάνδρα Ζιώγα για την κατάσταση καραντίνας που βιώνουμε όλοι μας λόγω κορωναϊού, για το πόσο του λείπει το ποδόσφαιρο αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

  • Πόσο δύσκολη είναι η προσαρμογή στη νέα κατάσταση ; Ποια είναι η κατάσταση στην Αθήνα όπου μένεις;

Πιστεύω πως η κατάσταση είναι δύσκολη για όλο τον κόσμο όχι μόνο για μένα, αλλά μένοντας στο σπίτι ελπίζω να το ξεπεράσουμε χωρίς να υπάρχουν άλλες απώλειες. Στην Αθήνα οι νέοι έχουν προσαρμοστεί στα μέτρα πολύ πιο γρήγορα από τους ηλικιωμένους. Είναι πολύ δύσκολη η ζωή εδώ αυτή τη στιγμή αλλά θέλει υπομονή.

  • Πώς είναι η ζωή χωρίς ποδόσφαιρο;

Η ζωή χωρίς ποδόσφαιρο είναι πολύ κενή. Για εμένα προσωπικά είναι το χειρότερο από όλα.

  • Με ποιο τρόπο διατηρείτε την φυσική σας κατάσταση;

Τρέξιμο, καθημερινές ασκήσεις ενδυνάμωσης και τεχνική είναι πράγματα που μπορείς να κάνεις μόνος σου για να κρατιέσαι όσο περισσότερο γίνεται σε καλή φυσική κατάσταση.

  • Θα πρέπει κατά τη γνώμη σας να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και αν όχι τι προτείνετε;

Έτσι όπως ήρθανε τα πράγματα θα πρέπει να δούμε πόσο θα κρατήσει όλο αυτό και μετά θα μπορέσω να σου απαντήσω, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν είναι δίκαιο να σταματήσει το πρωτάθλημα ως έχει γιατί υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για πολλές ομάδες.

  • Τέλος, στείλε ένα μήνυμα στον κόσμο.

Μένουμε σπίτι, φροντίζουμε τους εαυτούς μας και προστατεύουμε τους γύρω μας ώστε να βγούμε δυνατοί και υγιείς από όλη αυτή την περιπέτεια που ελπίζω να τελειώσει γρήγορα και με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.