Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Εύκολο απόγευμα για τον Α.Ο Καρυάς στην Αχερουσία

Συνεχίζει το επιτυχημένο σερί νικών του ο Α.Ο Καρυάς που είχε ένα εύκολο απόγευμα σήμερα Σάββατο 25/11 στο γήπεδο Αχερουσίας για την 11η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας απέναντι στην τοπική ομάδα της Αναγέννησης Αχερουσίας.

Οι παίχτες του Βλασσόπουλου βρήκαν τρεις φορές τα δίχτυα του Τσαβέλη με τους Ορφανό για το 0-1, Χότζα για το 0-2 του ημιχρόνου, ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Μονόλιθος.

Συνεχίζουν να παραμένουν μόνοι πρώτοι στο βαθμολογικό πίνακα με 28 βαθμούς. Ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής ο ΠΑΣ Πρέβεζα με 25, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Αχέρων Καναλακίου με 23.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΤΣΟΓΚΑΣ Α.

ΒΟΗΘΟΙ: ΣΦΟΝΔΥΛΗ-ΖΩΤΟΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ(ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ): ΤΣΑΒΕΛΗΣ Δ., ΤΑΣΣΗΣ, ΤΖΙΜΟΥΛΗΣ, ΤΖΑΒΕΛΗΣ Σ., ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ Δ., ΜΠΑΡΚΑΜΠΑΣ, ΤΣΑΛΟΥΚΑΣ, ΠΛΙΑΚΑΣ, ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ Β., ΤΣΑΒΟΣ, ΛΙΤΣΙΟΣ.

ΑΟ ΚΑΡΥΑΣ(ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ):ΒΕΝΕΤΗ, ΣΑΝΤΑΣ Χ., ΧΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ, ΣΑΝΤΑΣ Σ(68’ ΜΕΙΝΤΑΝΗΣ),ΒΛΑΧΟΣ Α.(57’ ΚΑΚΟΥΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ), ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ(62’ ΒΛΑΧΟΣ Σ.), ΧΟΤΖΑΣ(59’ GJOLENA), ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.