Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ήττα για τον ΠΑΣ Πρέβεζα στα Γιάννενα κόντρα στην Ανατολή

ΑΟ Ανατολής vs ΠΑΣ Πρέβεζα 2-0

Διεξήχθη σήμερα Κυριακή 08 Μαρτίου 2020 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Ανατολής  ο αγώνας της 23ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της ΄Γ Εθνικής κατηγορίας ανάμεσα στον γηπεδούχο Α.Ο. Ανατολής  και τον φιλοξενούμενο ΠΑΣ Πρέβεζα 2016, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τους γηπεδούχους νικητές με τελικό σκορ 2-0.

Σε ένα ματς ζωής και θανάτου και για τις δυο ομάδες, ο ΠΑΣ δεν απείλησε όσο θα έπρεπε, ήταν ακίνδυνος επιθετικά και με αμυντικά κενά επέστρεψε στην Ανατολή να πετύχει δύο τέρματα, να πάρει τη νίκη και τώρα τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ για το παιχνίδι της παραμονής.

Την πρώτη καλή στιγμή στο ματς είχε στο 34’ ο ΠΑΣ όταν μετά από κόρνερ του Τσολακίδη  η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι με τον Καρμακόλια να πιάνει την κεφαλιά και τη μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στο 40’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ όταν από εκτέλεση κόρνερ του Εμβραίζογλου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Βασσάρα με τον διαιτητή να δείχνει την  άσπρη βούλα για τους γηπεδούχους. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νάσιος στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, για το 0-0 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Ανατολή άνοιξε το σκορ στο 62’ όταν ο Εμβραίζογλου σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και κατέληξε τελικά στα δίχτυα του Ιωαννίδη. Στο 68’ ο Ιωαννίδης έδιωξε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ σουτ του Εμβραίζογλου, με τους παίχτες του Ανέστη Ζώη να βρίσκουν πάλι δίχτυα στο 70’ όταν μετά από σέντρα του Γρηγοριάδη ο Κλιτσινάρης έπιασε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0. Η Πρέβεζα προσπάθησε να γυρίσει στο ματς, πίεσε αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα με το τελευταίο σφύριγμα να βρίσκει τους γηπεδούχους νικητές, μια νίκη παραμονής που πανηγύρισαν έξαλλα σε αντίθετα με την Πρέβεζα που μπαίνει σε μεγάλους μπελάδες.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΒΟΗΘΟΙ: ΣΤΕΦΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΦΑΛΤΑΚΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

AO Ανατολής (Ανέστης Ζώης): ΓΚΑΡΑΣ, ΜΑΡΜΟΥΤΑΣ(91′ ΚΙΤΣΟΣ), ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ, ΝΑΣΙΟΣ, ΚΛΙΤΣΙΝΑΡΗΣ, ΜΑΛΑΤΟΣ, ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ, ΕΜΒΡΑΙΖΟΓΛΟΥ(81’ ΔΗΜΟΣ), ΝΟΥΓΙΑΣ(83’ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ), ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ, ΦΩΛΙΝΑΣ(90′ ΓΚΟΥΜΑΣ).

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μάκης Δήμας): ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΛΑΣ, ΛΕΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΜΑΚΟΛΙΑΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΓΚΙΝΗ(72’ ΚΩΤΣΟΒΟΣ), ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΒΑΣΣΑΡΑΣ(64’ ΣΑΚΚΑΣ), ΚΑΡΑΚΟΥΤΗΣ, ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ(42’ ΛΑΖΑΝΑΣ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από το ματς

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.