Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

“Λευκή” ισοπαλία για Έρμη και Φιλιππιάδα

Διεξήχθη σήμερα Κυριακή 08 Μαρτίου 2020 και ώρα 11:00 στο γήπεδο Δημ. Συγγούνα ο αγώνας της 20ης αγωνιστικής του ΄Β ομίλου της ΄Β ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο Ερμή Καναλίου και τον φιλοξενούμενο Π.Σ. Φιλιππιάδας, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τις δυο ομάδες ισόπαλες με τελικό σκορ 0-0.

Οι δυο ομάδες προσπάθησαν να βρουν κάποιο γκολ αλλά με τις φάσεις στον αγωνιστικό χώρο να είναι λίγες τόσο από τον Ερμή αλλά και από την Φιλιππιάδα με το σκορ να μένει στο 0-0. Βέβαια υπήρξαν και κάποιες κακές στιγμές στον αγωνιστικό χώρο όπως στο 84΄με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα προς τον ΄Β βοηθό αλλά με τους πιο ψύχραιμους να κατευνάζουν τα πνεύματα και να συνεχίζεται ο αγώνας. Ενώ και στο 94΄υπήρξε πάλι κάποια ένταση με τον διαιτητή να δείχνει την κόκκινη κάρτα προς τον παίκτη του Ερμή Καναλίου Παλάτζα Α. και τον παίκτη του Π.Σ. Φιλιππιάδας Κώστα Β.

Τελικό σκορ για τον αγώνα 0-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Θ.

ΒΟΗΘΟΙ: ΠΑΠΠΑΣ Φ. – ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Ε.

ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ (ΟΡΦΑΝΟΣ): ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΜΠΑΜΗΣ, ΑΚΡΙΒΗΣ, ΓΚΟΡΟΓΙΑΣ, ΚΟΤΕΝΟΓΛΟΥ, ΚΑΡΑΚΗΣ, SHTEMBARI, ΠΑΛΑΤΖΑΣ, ΒΕΡΜΠΗΣ, ΜΟΥΚΑΝΟΣ, ΚΑΝΤΖΙΩΤΗΣ.

  • ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΜΑΡΗΣ, XHIKA, ΝΤΕΝΤΙ, ΚΟΚΙΟΣ, ΚΟΚΚΙΟΣ.

Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΣ): ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ Θ., ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ Χ., ΔΟΥΚΛΙΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ, ΤΣΙΤΣΩΡΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ Θ., RAMAI, ΠΑΥΛΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ.

  • ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΝΟΣ, ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.