Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νίκη του Εθνικού κόντρα στην Δόξα Ωρωπού

Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 7 Μαρτίου και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιππιάδας ο αγώνας της 25ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας ανάμεσα σε Εθνικό Φιλιππιάδας και Δόξα Ωρωπού, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με τελικό σκορ 4-0.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Ανδριανού Παπαδήμα άνοιξε το σκορ στο 24’ με τον Νάστο που έγραψε το 1-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Μελανό σημείο του παιχνιδιού ο τραυματισμός του τερματοφύλακα Παπιγκιώτη των φιλοξενουμένων, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια στο 2ο ημίχρονο πήρε ο ποδοσφαιριστής και αρχηγός της Δόξας Ωρωπού Σπυράκος Χ.

Στο 60’ ο Λαινάς σκόραρε για το 2-0, με τον Κολιό στο 62΄ να γράφει το 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 67’ ο Λαινάς.

Διαιτητής: ΣΠΥΡΑΚΟΣ Α.

Βοηθοί:  ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Κ. – ΣΙΣΚΑΣ Σ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Αδριανός Παπαδήμας): ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ, ΜΠΕΖΕΒΕΓΚΗΣ, ΔΕΡΒΙΛΗΣ(75’ ΠΑΝΟΥ), ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ, ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΑΣΤΟΣ(71’ ΠΑΠΠΑΣ), ΛΑΙΝΑΣ, ΚΟΛΙΟΣ, ΝΙΚΟΥ(65’ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ), ΚΩΣΤΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ.

ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ (Χρήστος Τζίμας): ΠΑΠΙΓΚΙΩΤΗΣ (46΄ ΧΑΛΚΙΔΗΣ), ΚΡΟΚΙΔΗΣ, ΣΠΥΡΑΚΟΣ Χ., ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΗΣ(67’ ΜΠΕΖΑΤΙ), ΔΑΣΚΑΛΟΣ(60’ ΜΠΟΥΣΟΥΝΗΣ), ΣΠΥΡΑΚΟΣ Σ., ΛΥΓΚΟΥΡΗΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΛΕΚΑΝΗΣ, ΔΡΟΣΟΣ, DIAW.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.